http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... icle=10068
a co ty lidi ttam.....jaci lidi? .... no ty co tam pracuju..... no to uz snad neni nase starost..... no vasa ne, ale moja ano..Zigi píše:Ja proti japoncom nic nemam,ale kdyz se naseru,neprodam jim ani cihluxpolstarekx píše:vsechny japonsky auta nejsou hnusny.... skoro vsechny ale najdou se vyjimky
na chodbe....treti dvere vlevo.....jezisi kriste co je tohle za cloveka..... delate machra a hajzl mate na chodbeZigi píše:Kde se tady muzu vychcat...vymocit...vycurat....xpolstarekx píše: a co ty lidi ttam.....jaci lidi? .... no ty co tam pracuju..... no to uz snad neni nase starost..... no vasa ne, ale moja ano..![]()
![]()
dve kavy a jednu sklenku....tri sklenky, to musite ochutnat to je letosni..... tak tri sklenky navic.......tak kde jsem to skoncil....na ministerstvu.....Zigi píše:Tak co si date...kafe,caj,vodku,rum....slivovicu....sakra,to jediny tady nemam...nevadi,mam svojuxpolstarekx píše:na chodbe....treti dvere vlevo.....jezisi kriste co je tohle za cloveka..... delate machra a hajzl mate na chodbe![]()
![]()
![]()
lehni si.....napij sa.... ne to ja..... napij sa nebo ta vymenim....Zigi píše:xpolstarekx píše:dve kavy a jednu sklenku....tri sklenky, to musite ochutnat to je letosni..... tak tri sklenky navic.......tak kde jsem to skoncil....na ministerstvu.....![]()
![]()
![]()
![]()
nas zabijou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uz idu....uz idu....
Ahoso vidaho...syn nejvyssiho....to je syn krale![]()
Kdybyste chteli nejaky jabka,hrusky.....dodame
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |