Vena - Jak těžce vydělat a lehce utratit 145 000 Kč? :-)

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
blood311
Kontaktovat uživatele:

Vena - Jak těžce vydělat a lehce utratit 145 000 Kč? :-)

Příspěvek od blood311 » 16 črc 2016, 14:50

Zdravím astráci,

rád bych tady prezentoval svůj YB kanál, kde jedním z okruhů, které natáčím je moje astra. Myslím si, že díky historii a stavu vozu na začátku a dnes je na co se koukat a pokud se vám video líbí a budete třeba chtít koukat i na další, budu rád za podporu! Pokud ne, tak se omlouvám za váš ztracený čas. Svými videi se snažím hlavně motivovat ostatní. Mějte se dobře a ať to jezdí!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=dinYcSN ... e=youtu.be

Reklama

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Re: Vena - Jak těžce vydělat a lehce utratit 145 000 Kč? :-)

Příspěvek od Mojmec11 » 19 črc 2016, 11:32

Zdar Třebíčáku :D
Neznám tě osobně,tak jsem si nejdřív říkal,podle profilovky,že to bude nějaký debilní videjko co jich je spousta na netu. Ale není. Sice je fakt,že je to takový chvílema nudný povídání,ale jsou tam dobrý historky a hlášky. A líbí se mi,jak říkáš,že každej druhej by se auta zbavil a koupil jiný,ale ty ne. Moje auto,nebo spíš ted už naše Astry doma mají taky mouchy,každou chvíli nadávám na debily od Opla nebo od Bosche,co to vymysleli za hovadinu,ale dokud nám ty káry pod rukama nesežere rez,tak se jich zbavit nechci. Prostě už patřej do rodiny,tak se s tím nějak poperem,co naše peněženky snesou. 8)
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

blood311
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blood311 » 19 črc 2016, 22:20

Čau čau bývalej Třebíčáku :D.. Díky za názor, i ten negativní. Je to hodně dlouhý, ale tak nějak jsem chtěl shrnout fakt všechno, abych mohl pokračovat tak, aby lidi co na to koukaj znali všechno, pak to má větší kouzlo. Tak snad ty nudný chvilky člověk nějak přejde a zaujme ho v tom videu něco jinýho, třeba ty historky :-).

Každopádně máš pravdu, člověk má nějaký pouto i k věcem, ne jenom k lidem a kluci a auta, to je stará historie :-). Já osobně třeba fakt mohl koupit jiný a lepší, jenže mně by to prostě nebavilo, tohle je pro mně výzva a cíl a když toho dosáhnu, budu mít skvělej pocit bez ohledu na peníze. Však to určo znáš. Navíc nemám rád nový auta - je to všechno jednak spotřební zboží, co je fakt tak na těch 5 let, než se na tom něco pojebe a taky když se fakt něco podělá, je tam tolik elektroniky a blbostí, že dáš 20 000 jen za nález vady. Zase jsou bezpečnější atd., ale stejně jsou starý auta klasika a prostě si ho chci držet dokud se fakt nerozsype.

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 20 črc 2016, 20:02

Je to fakt. Já jel nedávno ve Fáčku a užíval jsem si to. Tak hezky napucovanej kousek bez drnčících plastů se dneska už jen tak nevidí. Sice bylo na motoru znát,že už má 200 kilo za sebou,ale chytal na brnknutí a cestou zpět se trochu rozjel. Ona s ním jezdí starší paní občas krátké trasy,tak jsem malinko propláchnul karbec a vymetl pavouky z druhý komory. Na druhou stranu po 300km jízdy už to bylo na mě znát. Bolela prdel,nohy,hlava...holt Astra je fakt pohodlnější auto na dlouhé trasy. Poznal jsem to kdysi,když jsem na ni přesedlal z Feldy,přijel z práce a nebolely mě nohy,hlava netřeštila,prostě jsem si za tu cestu odpočal. Ale jinak jsem si alespoň první půlku cesty s Fáčkem užíval. Čekal jsem rachot plastů uvnitř a ono nic. Jo a posilovač mi tam chyběl,přeci jen motat kolečkem někde na parkovišti dvakrát tam a zpátky dá zabrat. A ještě k tomu ten malej rejd,na kterej nejsem zvyklej,každou chvíli jsem musel nacouvávat jako kdybych vylezl z autoškoly. Starý auta maj něco do sebe,ale na denní ježdění nebo dlouhý trasy je fakt lepší něco novšího. Nemyslím ty nové spotřební krámy,ale něco jako naše Géčka.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

Odpovědět