teče mi olej
-
teče mi olej
Ahoj prátele sem tu novy a chtěl bych se poptat mam opel astra caravan 1,6 všiml sem si že mi malinko utika olej opravdu jen par kapek přes noc asi 3 kapky a přes den 2 je to snad minimum rano kouknu a je tam 1cm kolečko přesně vpředo na pravo chtěl bych se poptat jestli stimhle mam zajet do servisu? a popřípadně jakej na to máte nazor co by tomu mohlo byt? děkuji
- Reklama
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Re: teče mi olej
Mám stejný problém, zatím jsem to nějak extra neřešil, ale brzy půjde do servisu ať se na to kouknou, opraví a celkově zkontrolují Viz odkaz zde. Pravděpodobně bude problém v těsnění.
Btw. kolik by tahle oprava mohla stát?
Btw. kolik by tahle oprava mohla stát?
-
Uvedomujete si pánove že už máte skoro 20r veterany tak je hadam namieste že gumové tesnenie pod vikom vplyvom veku a teplot už musí byť davno po smrti, tesnenie v oplu asi okolo 30,-é a možno aj menej, ale kľudne to môžu byť už aj gufera na vačkach. treba to dôkladne pozrieť a dať to niekomu od fachu zrobiť, asi najlepšie Dennymu alebo RomanoviK ak ste z brnenska!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Mám v plánu jet právě do těch Pardubic