kolik jede max vase astra
Re: kolik jede max vase astra
mam dotaz,mam Astru GTC H - 1,6 Turbo ,ma 132kw ,jel jsem po dalnici po rovine 240 Km/hod. a porad jsem mel k dobru 2000 otacek,je to normalni ? v papírech mam ze to da max 223 km/hod.
- Reklama
A těch 240 jsi jel podle tachometru, že?
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
jasne,v te rychlosti uz neni cas koukat na GPS,ale perece to nemuze premerovat o 30,nebo 40 Km/hod.kroup píše:A těch 240 jsi jel podle tachometru, že?
tomu ver ze moze
bezna vec ze pri takej rychlosti mas na tacho +20kmh
neviem ako v pripade astry, ale napr stare mondeo dosahovalo maximalku na 4. nie na 5. lebo 5. bola extremne dlha
preto ta rezerva 2000 do maximalnych otacok

neviem ako v pripade astry, ale napr stare mondeo dosahovalo maximalku na 4. nie na 5. lebo 5. bola extremne dlha

Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Podle našich právních předpisů (implementace předpisu EHK/OSN č. 39 a evropské směrnice 75/443/EHS ) platí:
kde
Kód: Vybrat vše
0 ≤ (V1 – V2) ≤ 0,1 V2 + 4 km/h
- V1 je zobrazená rychlost na rychloměru
- V2 je skutečná rychlost vozidla
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, těch 10% mám naměřených i v praxi na několika různých autech. Srovnání tachometru s údaji z GPS to bylo těch +~10%. Jen jedno mělo sesynchronizované přesně, bez té odchylky.
astra 1.6 turbo - 260km/h 

Já jsem měl kdysi Kadetta GSi 2.0 16V a ten měl když sjížděl z výrobního pásu 150 PS, pak si ho vzala do rukou Tuningová firma Wurth v Říši a GSi mělo rázem 170 PS, no a s tímto GSíčkem jsem jel po normální silnici Branka- Opava 253 Km/h! Opaváci tuto cestu ještě před tím než tam postavili kruháč znají. Podotýkám že tento Kadett měl digi tachometr a rozměr kol přesně jako v TP! Žádná odchylka tím že by auto mělo třeba menší kola.
Už tehdy jsem si hrál na Schumachera!
Už tehdy jsem si hrál na Schumachera!
ASTRA LA VISTA
Já se Zafirou 1.8 jel max 208km/h...Alespoň to říkal pan policista, co mě stavěl... Silnice č.50 z Brna do Uh. Hradiště...a trochu z kopce to bylo no 

www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
A ted jsi ji uzemnil.
nj..bylo to před 5-ti lety..teď už je dolítáno 

www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- marcus_Astra_
Ja som tomu najviac vytlačil 204 Km/h ale potom keď som to odstavil doma tak som asi vypálil hrdzu na zadnom tlmiči výfuku ale to bolo len raz od vtedy to už neskúšam som rad že mi slúži nemusim ju uháňať 

Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Spíš jsem se uzemnil já sám, dnes se bez toho abych se připoutal nehnu z místa!HerryCZ píše:A ted jsi ji uzemnil.

ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
To bylo spise na Jirika (JOELa)COBEIN píše:Spíš jsem se uzemnil já sám, dnes se bez toho abych se připoutal nehnu z místa!HerryCZ píše:A ted jsi ji uzemnil.
Kdybych ji měl v lepším stavu, tak vyzkouším..ale netrápím to, jezdím většinou předpisově a málo kdy jedu nad 100km/h .. ale jak jsem ji koupil tak jsem s ní jel 170-180, jen chviličku, protože silnice byla jedna velká tří kilometrová zatáčka a při té rychlosti už to pomalu jede po dvou kolech 

______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______