Pomoc s outlookem
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc s outlookem
Hoi, jak uz tu bylo receno, Natahni si i kabelaz, protoze prenos pres wifi je nic moc a je to spise jen tak na browsdani po netu. Ja osobne mam v byte taky natazeno a vsude jsem dodelaval datove zasuvky. Samozrejme mam vykryty cely byt wifi, ale to pouzivam opravdu jen na serfovani nebo kdyz neco potrebuju jen vytisknout.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
genius0011 píše:možná blbá otázka ale : k čemu je dobrej outlook??
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
K nachytani viru a podobne haveti, dale k pridelani prace a problemu pri praci s postou.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Herry: tos trefil přesně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
S operacnim systemem uz se jakz takz M$ zlepsil, ale ty jeho ostatni programy stoji stale za prd. Navic ja mam radeji GNU/GPL licence a jejich odvozeniny.
Jen s par nazvu programu co pouzivam: Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Open Office, 7Zip, PSI (Jabber client), Gimp, atd. Vse je za cenu 0 CZK/USD/EUR a funguje skvele. Tak proc platit za paskvily.
A z linuxovych distribuci pouzivam Debian nebo Live distra na nem zalozene (Knoppix nebo Danix)
Jen s par nazvu programu co pouzivam: Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Open Office, 7Zip, PSI (Jabber client), Gimp, atd. Vse je za cenu 0 CZK/USD/EUR a funguje skvele. Tak proc platit za paskvily.
A z linuxovych distribuci pouzivam Debian nebo Live distra na nem zalozene (Knoppix nebo Danix)
Prave jsem kopiroval DVD pres wifi a tak jsem si na vas hnedka vzpomnel...31 minut Bylo by to rychlejsi kdyby to nebylo mezi NB a stolnim...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám outlook 2008 a nevím jak sakra nastavit, aby mi chodily zprávy s diakritikou. Vesměs chodí, ale třeba upozornění na maily odsud z fora, mi přijdou v tomhle:
Dobr den Rado 92,
Obdreli jste toto upozornn, protoe sledujete tma "Lidi jsou kur.y!!!!"
na Opel Astra G + Zafira Forum. Toto tma zaznamenalo od va posledn nvtvy nov pspvek. Dokud toto tma nenavtvte, neobdrte o nm dn dal emaily.
Pokud chcete zobrazit nejnovj pspvek, od doby va posledn nvtvy, kliknte na nsledujc odkaz:
Dobr den Rado 92,
Obdreli jste toto upozornn, protoe sledujete tma "Lidi jsou kur.y!!!!"
na Opel Astra G + Zafira Forum. Toto tma zaznamenalo od va posledn nvtvy nov pspvek. Dokud toto tma nenavtvte, neobdrte o nm dn dal emaily.
Pokud chcete zobrazit nejnovj pspvek, od doby va posledn nvtvy, kliknte na nsledujc odkaz:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s outlookem
4 roky staré téma oživím...
Jde nějakým způsobem nastavit, aby mi stahoval outlook zprávy ze seznamu i z jiných složek než doručené pošty? Na seznamu jsem si nastavil třeba maily z fóra přesouvat hned po doručení do složky astra, ale z té složky mi to nestáhne outlook. Jen doručené. Jde to nějak nastavit, umíte někdo poradit? Díky
Jde nějakým způsobem nastavit, aby mi stahoval outlook zprávy ze seznamu i z jiných složek než doručené pošty? Na seznamu jsem si nastavil třeba maily z fóra přesouvat hned po doručení do složky astra, ale z té složky mi to nestáhne outlook. Jen doručené. Jde to nějak nastavit, umíte někdo poradit? Díky
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Co já vím, tak Outlook by měl stahovat veškeré zprávy, které má dostupné. Z Gmailu mi Outlook dokonce stahuje i emaily, které jsem odeslal přes webové rozhranní Gmailu (tj. z jiné složky než doručené).
Jestli náhodou není něco špatně přimo v Outlooku.
Bohužel email na seznamu používám jen na spamy, newslettery apod. takže tam moc řazení nemám - vše se děje v Outlooku.
Jestli náhodou není něco špatně přimo v Outlooku.
Bohužel email na seznamu používám jen na spamy, newslettery apod. takže tam moc řazení nemám - vše se děje v Outlooku.
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš pravidla pro přesun zpráv do složek na seznamu, nebo v outlooku ?
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Obojí. Ale na seznamu mám jen jednu složku, tedy astra, protože od tama mi chodí nejvíce mailů a tak aby se mi nemotaly mezi normální. V Outlooku mám spoustu podložek, tam se mi třídí všechno už podle pravidel. Ale důležité je to, že mi Outlook stáhne ze seznamu jen ze složky doručené. ne z jiné složky.