Manuál astra opc (X20XER)

Co se jinam nehodí pište sem
Toddy

Re: Manuál astra opc (X20XER)

Příspěvek od Toddy » 17 říj 2013, 22:04

Ale kurva ja nemám německý ale HOLANDSKÝ techničák co na tom proboha nechápeš? :shock: :shock: :shock:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=24996

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 17 říj 2013, 22:09

tak to shrnu, prostě pokud si dovezeš astru 1.6 tak neni žádnej problém, ty údaje co ti na technický napíšou do protokolu maj v počítači, pokud si ale dovezeš auto, nebo motorizaci která se tu neprodávala tak ty údaje na technický nemaj a ty je nemáš v původnim techničáku takže je musíš nějak doložit (tvuj názor že si to někde najdou atd je mylný), nějaký údaje jsou v manuálu ale ne všechny, jedna z možností jak doložit chybějící údaje je výpis parametrů od dekry nebo taky ti ten výpis udělá ofic. dovozce oplů do čr, obojí za peníze

snad je to dost jasný i pro defa :mrgreen:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Toddy

Příspěvek od Toddy » 17 říj 2013, 22:10

Díky Vojto velice výstižné :mrgreen: :mrgreen:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=24996

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 17 říj 2013, 22:12

Toddy píše:Ale kurva ja nemám německý ale HOLANDSKÝ techničák co na tom proboha nechápeš? :shock: :shock: :shock:
Jasně to byla reakce na Vojtu, ale když jsme u toho, tak v mém DE je vše včetně váhy, teda pokud to dokážu přelouskat a neříkej mi že sousední země v rámci EU má jiný povinosti zápisu než jiná členská země :wink:
Vojta píše:tak to shrnu, prostě pokud si dovezeš astru 1.6 tak neni žádnej problém, ty údaje co ti na technický napíšou do protokolu maj v počítači ............ :mrgreen:
Jasně beru, ale nechápu že to nemá v origo techničáku už z těch důvodů co píšu víše, protože pak to nedohledávají, ale rovnou obšlehnou ten techničák, jak to nakonec bylo i u mne 8)
A pánové prosil bych slušně s trochou úcty ke starším, snažím se jen pomoct a přijít tomu na kloub a teda celkem jste mne nepřesvědčili už proto že nevím kde dohledat jak vypadá a co obsahuje Holandský TP :wink:
Mobil : 602318645

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 17 říj 2013, 23:41

Vojta píše:taky sem měl tendle problém, už u dvou aut, obě se v čr neprodávaly (jedno z nich opc) a proto nemaj na technický data, vyřešil to výpis parametrů od dekry za 1900kč, to samý by ti měl udělat i importér ale tam to bude tak za bůro
Přesně tohle jsem dělal i u Zafiry B, co jsem teď měl, protože sice by to přihlásili, ale napsali tam blbosti a já chtěl aby to bylo správně, třeba 17'' a 18'' jen letní - takovou poznámku tam chtěli dát, i když v originálu TP nic takového nebylo. Oni fyzicky auto nepotřebují vidět, ale musí ho "k něčemu co už tu je" přirovnat, takže ti tam nacvakají kolikrát blbiny. Ten výpis z dekry je jedinou dobrou, ale placenou věcí. To je totiž z databáze, kde je o tom autě všechno.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Odpovědět