Výzva!
Re: Výzva!
Dobré ráno všichni, včera jsem ještě dokoukal na Vyvolené zhasl jsem TV a šel si lehnout. Když jsem u těch Vyvolených, myslím se že tuto řadu vyhraje a 5 milionů si odnese ta Lucie co si tam ostříhala vlasy. Nevyhraje to proto že by snad byla hezká, to ne, ale má dobrou taktiku jak ostatní lidi z vyli dostat ven. No uvidíme. Taky bych se vrátil ke včerejší výzvě tady na fóru, vy co to do Opavy máte dál nebo se vám nechce chodit jako Radošovi do Bredy Weinstein a koukat se tam na nějakou bývalou ženu od Cobeina, tak na facebooku je i s fotkou PETRA HOLEŠOVÁ. Dokonce si nechala i příjmení které jsem do rodiny ROSENDORFŮ přinesl sňatkem já. Tak zase někdy později Pa COBEIN
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Cobe, hoď bývalku za hlavu a nečeř to tady, může se to zvrtnout..(věřím že to jde ztěžka)
ber radu od STARŠÍHO a netrap se..
ber radu od STARŠÍHO a netrap se..
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Na cipoviny nekoukám - škoda mého času. jediné co chcou tak s toho vytřískat nějaké ty prachy ale je to už ubohý... nejlepší byla první pak to šlo do kitek a tohle je už opravdu pod úrověň..
Jinak jsem ti poslal SZ ohledně typu na práci
Jinak jsem ti poslal SZ ohledně typu na práci
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504