Dotaz-výměna motoru
Dotaz-výměna motoru
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak se dá papírově vyřešit výměna motoru, jde obecně u auta vyměnit motor za jiný obsah a papírově to sladit tak aby s tím nebyl problém? Vyřeší to výmaz, nebo to nijak vyřešit nejde?
- Reklama
Re: Dotaz-výměna motoru
Potřebuješ schválení výrobce a rozhodnutí o schválení technické způsobilosti... pak to možné je...
nejjednoduší je vzít flexu přebrousit typ motoru a přerazit na současnej co je v TP
Born From Jets
i když je to výměna 1.8 za 2.0?
neuděláš emise, pokud je neumíš jinak, oni si do tý mašinky daj typ a bude ti foukat jiný hodnoty
odtahovka 6-8kč/km, mob. 731810210
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis
emise by nebyl problém, přes známýho to jde, technická taky, ale jde mi o to aby to bylo papírově v pohodě, takže kdyby se do velkyho TP udělal výmaz a vybrousilo se číslo motoru, to by mohlo být řešení?
- Luboš X17DTL
Nešlo, co to je výmaz???
Ty máš v TP číslo motoru??? Pochybuju
Vybrousit č.motoru??? Nemáš ho tam. Máš tam jen typ a ten tam musí být, bez něj nejezdíš.
Bych se na to vykvák. Jednaosma je dostatečný výkon.¨
Natrefíš na STK na znalce a ten tě nepustí ani zpět domů po vlastní ose. Napíše ti, že nesedí typ motoru a pokud nedáš ten, co tam má být, tak už nikdy neprojdeš. Budeš to mít v záznamu nadosmrti.
Ty máš v TP číslo motoru??? Pochybuju
Vybrousit č.motoru??? Nemáš ho tam. Máš tam jen typ a ten tam musí být, bez něj nejezdíš.
Bych se na to vykvák. Jednaosma je dostatečný výkon.¨
Natrefíš na STK na znalce a ten tě nepustí ani zpět domů po vlastní ose. Napíše ti, že nesedí typ motoru a pokud nedáš ten, co tam má být, tak už nikdy neprojdeš. Budeš to mít v záznamu nadosmrti.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
On právě už v tom ten dvoulitr je, ta jednaosma žrala olej, po opravě po dalších pár tisících zase a pak zase, no a tak se tam dal dvoulitr. Teď mi jde o to že bych to auto chtěl koupit, poněvadž je za fajn cenu, ale chci mít jistotu jestli to bude všechno v pohodě, nikdo mi nedokázal jednoznačně říct, jak se tohle řeší nebo neřeší.
- Luboš X17DTL
Tohle to je v normálních podmínkách neřešitelné. Legálně to nejde, byla by to přestavba a tu nezaplatíš a ani nezlegalizuješ jinak.
A auto s vyměněným motorem a nezapsaným v TP bych nekoupil. Pokud ho teprve chceš kupovat, ať majitel zajde na evidenčku a nechá ho na tvé jméno prověřit (stejně tam budeš muset před přepisem), a ty jeď s ním. Pak ho teprve kup. Jinak kupuješ zajíce v pytli.
Nebo si rovnou kup auto s dvoulitrem.
A auto s vyměněným motorem a nezapsaným v TP bych nekoupil. Pokud ho teprve chceš kupovat, ať majitel zajde na evidenčku a nechá ho na tvé jméno prověřit (stejně tam budeš muset před přepisem), a ty jeď s ním. Pak ho teprve kup. Jinak kupuješ zajíce v pytli.
Nebo si rovnou kup auto s dvoulitrem.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
no to teda chceš jezdit s časovanou bombou
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
Emisii by som sa asi zo všetkeho bal najmenej, ked zoberiem v priklad aké ma dovolené emisie motor X16XEL tak na jeho emisie tam možem dať kludne aj normalny 3-liter ktorý ich ma ešte aspoň o tretinu nižšie. Osobne keby som mal zvyšne prašule tak na miesto opravy tam radšej mrdnem nejaku 1.8 alebo 2,0 a mám pokoj. Niektorý jednotlivci sa snažia uplné zbytočne byť papežskejši ako samoty papež, ja osobne na také to nariadenia prdím a nerobím si z nich ťažkú hlavu. Ked je cela prekladka-prestavba urobena kvalitne + posilnený brzdový systém tak je to v cajku, na žiadnej STK alebo EK mi v súčasnej dobe nekontrolovali ani číslo a kod motora ako aj samotné VIN-ko. Toť môj názor!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ahoj, tak z toho naštěstí nakonec sešlo, i když bylo auto vzhledově supr, tak se nakonec nevzalo, právě pro ten hapr s motorem, kdyby to bylo přímo pro mě, tak bych to asi nějak překousl, ale vzhledem k tomu, že je to auto pro přítelkyni, tak musíme hledat dále. Rozpočet 45tis + rezerva na opravy a měl by to být benzín, nějaké doporučení co za obsah pro holku na dojíždění do školy?
-
Rozhodne niečo z 8 ventilovou technikou, najlepšie 16SZR ale toho je ako šafranu!xoblih píše: měl by to být benzín, nějaké doporučení co za obsah pro holku na dojíždění do školy?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ohledně výměny motoru .
Nikdo to tu vážně asi neřešil opravdu vážně že ?
Jde mi o víměnu 1,7td za 2,0 16v
Typuju že opel by mi to asi neschválil co ?
Díky za info.
Nikdo to tu vážně asi neřešil opravdu vážně že ?
Jde mi o víměnu 1,7td za 2,0 16v
Typuju že opel by mi to asi neschválil co ?
Díky za info.
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ELEKTRIKÁŘSKÉ PRÁCE,Realizace FVE ELEKTRÁREN PLZEŇ a její široké okolí. více po sz
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ELEKTRIKÁŘSKÉ PRÁCE,Realizace FVE ELEKTRÁREN PLZEŇ a její široké okolí. více po sz
přihlásit v německu, vyměnit motor, nechat zapsat a přihlásit v čr
ale když už bych předělával vana tak ne na 2.0 16V ale na 2.0 16V Turbo
ale když už bych předělával vana tak ne na 2.0 16V ale na 2.0 16V Turbo
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz