HonzP: Taky jsem pokukoval po kombíkách. Vectra C má hlavně úplně stejnej kufr jako Astra H combi, jen je delší. A se svoji postavou se tam prostě stejně dozadu nenatáhnu. Vectru C (ať před nebo po facelift) znám celkem dobře, ale prostě Háčko bylo lepší. Sedlo mi víc, nevim.
Vybízí se dotaz, jestli se nevyplatí Insignie. OK, cena už je někde přes 200 tisíc Kč, ale jsou to většinou volítaný plívy v ne úplně atraktivní výbavě. Výbava mi byla vždycky úplně šumák, ale pokud má Insi hadrovej interiér, vzádu švihadla a je nejlépe v teplákový modři, už mi to prstě přijde extrém. Nehledě na to, že díly na VeCe jsou dobře dostupný (i cenově), což se u Insi říct nedá.
A největší perla - kufr u kombika Insi. Ten naprosto tragickej a směšnej. Neuvěřitelně zbytečně "polstrovanej" a ikdyž tabulky tvrděj něco jinýho, mně z vlastní zkušenosti přišel menší u Háčka kombi. A skvělý jsou el. ovládané kufrové dveře, který jsem po umření elektriky nebyl schopnej sám zvednout.
Mondeo mk4? Nádhera. Měl jsem možnost jet v 2.0 TDCi (nejsilnější dvoulitr), kombik, Titanium. A prostě nádhera

. Kufr? Kdo zažil Omegu, pochopí

.
Jenže po mejch zkušenostech s Fordem do Forda nejdu... Třeba je to předsudek, ale Forda nikdy.
Takže jsem zas na začátku a můžu jezdit na kole

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A