Ale je je to lakováno v garáži . Chce to lakovat když je třeba venku déšť mít otevřenou třeb půlku vrat a protože díky dešti ve vzduchu není prach. a barva ? je to normální barva na kov černá leská. samozdřejmě + ředidlo pro tuto barvu. jako samozdřejmě je tam malinko vidět že to prostě je nově stříkáno na to nemám věci abych dokázal udělat perfektní lak jako od výroby. na to bych už potřeboval lak. místnost a ne garáž ,ale sčím jsem spokojen tak nikde to nemá ani náznak toho ,že by barva stékala a pod. šlo mi hlavně o to opravit to auto a dát ho do jedné barvy, předek jiný pobouchané a poškrábané dveře atd. ostatně od toho se také odvíjela cena když jsem ho před rokem kupoval. Ale oproti tomu jak to strašně vypadalo je to hezká proměna a když člověk jede tak i lidé se prostě na to auto dívají
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska. 1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
Jako i venku se to dá ale mušky se lepí.....klasika stejé ted' čeká mě akorát jsem měl probůém že když na černou napršelo zůstaly tam fleky ale možná málo vyzrátá...ale máš to jak z lakovny
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
tož já dneska přijel z práce chci nastarovat a.... nic. jen točí a točí. až když jsem koukl po auto, tam kaluž "benzínu" nevím jak je to možný (že by teplo??? ) ale vypadla mě hadička z filtru! nechápu to? Vždyť je to tam nacvaknutý? No jen sjem to tam dal a frr na myčku. Zítra ráno přezuju a valím na hrad!
Ano po nalakování ,hned druhý den dokud barva není ještě úplmně vytvrdlá , jsem to přeleštil , "tempo pro nové laky" a dělal jsem to normání el. leštičkou na auta po rozleštění vysušil a pak ještě navrch vosk.
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska. 1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
Kurnik já jak tu chodím, tak mně to láká si koupit zase áčkovou zafiru...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Těch bylo vyrobeno jen 500, blbě se sháněj a ještě v modré. A OPC si koupím až jak bude malej velkej. Už jsem jedno měl. Jako, zatím NENÍ den, kdy bych si na něj nevzpomněl. Vesměs je to v práci, kdy nemám co dělat a koukám na fotky, nebo když ve svojí 88kW dieslové Zafiře šlápnu na plyn. Ono to jede. Ale já už znám rozdíl mezi jede a jede. Čím dál více se mi stýská a to se za 14 dní s ní uvidím. Asi ho ukecám že se svezu...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE