Ahoj kamarádi, začal bych dnes vzkazem pro hanta, napsal mi že nemá práci. Víš kamaráde, nikdo si asi neumí představit co to je když vám soc. zpráva v vypočte inv. důchod z platu posledního zaměstnavatele (který nám tehdy psal minimální mzdu) 4200kč, do toho vás ještě manželka spolu se svým fotrem(býv. horníkem) vyhodí z bytu který sice nebyl můj ale docela slušně jsme ho opravili a zařídili. Navíc u soudu lhala že jí na plynové vytápění dal peníze fotr(jen jí-né nám) na zrekonstruovanou kuchyň si půjčila 50.000.-kč od svého bratra ,který si v sodovkárně na lince u pásu vydělával max.7000.-kč, a když si chtěl koupit třeba televizi nebo kolo tak si vyřídil půjčku. Lhala tak moc, až se jí z toho křivil nos. Nicméně soud dal za pravdu mi a tak jsem vysoudil nějaké peníze které mi musí posílat. No o tom jsem psát ani tak nechtěl, hante, já jsem si po úraze práci hledal taky, jenže o inv. důchodce zájem je, ale ne o důchodce který měl poraněný mozek. Ti, kterých jsem se na práci ptal, asi měli strach že jim ten podnik nebo společnost zapálím nebo tak něco. Nakonec jsem si našel podnájem a žiju tady. Tak že hante vím co to je když člověk nemůže o práci ani zavadit. Nevím odkud jsi, nevím ani jaké máš vzdělání, jak jsi starý ale pokud pracovat chceš, ber cokoliv. Třeba jen na nezbytně nutnou dobu, ale než sedět doma a dloubat se v nose, je dobré vzít téměř cokoli. To je asi vše pro hanta. Ti kamarádi co už jsou na fóru dlouho znají mě osobně ví, že když jsem jezdil náklaďákem do světa, tak jsem uměl sehnat třeba masky Vauxhall-GB na astry, laminátové kopie OPC nárazníku, autorádia na CD a pod. To všechno se mi autonehodou úplně zhroutilo. Ale žiju, mám zpět i ŘP který mi byl na popud bývalé ženy odebrán a taky mám i auto. To ale není tak důležité jako to, že jsem si našel docela slušné lidi u kterých bydlím v podnájmu. Omlouvám se lidem které pobouřilo to, že jsem svou býv.ženu tady na fóru nazval PIČOU. Stejně si to o ní myslím. Lidi, věřte nevěřte, jak já ji nenávidím! Cobein