Novy motor alebo tuning ?
Re: Novy motor alebo tuning ?
blbost.... já z 1.6 dostal 230 koní a stálo mě to 180 000
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
To že si přešel z astry na BMW se nepočítá
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Hlavne ak je to normálne auto na ŠPZ, tak tam nechaj to čo tam je = 1,6 8V... Ak vymeníš motor, tak bude problém na STK, pri predaji (prepis) a vždy to auto bude už len neoriginálne...
Našetri, predaj Astru a kúp nejaké BMW, alebo niečo silné. Bude to originál, bude to silné už v základe a prípadna úprava bude viac efektívna ako na Astre 1,6 8v...
Tvoje plány na úpravu tejto Astry sú len neefektívne vynaložené prachy. Navyše bude to drahé a ak nebude dosť výkonné, tak to potom ani dobre nepredáš.
Daj si poradiť od starších a skúsenejších .
Našetri, predaj Astru a kúp nejaké BMW, alebo niečo silné. Bude to originál, bude to silné už v základe a prípadna úprava bude viac efektívna ako na Astre 1,6 8v...
Tvoje plány na úpravu tejto Astry sú len neefektívne vynaložené prachy. Navyše bude to drahé a ak nebude dosť výkonné, tak to potom ani dobre nepredáš.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Kvoli tomu som tu prisiel (: a pred nejakou dobou som sa rozhodol urobit to, co si napisal . . akurat, ze mozno to nebude BMWpalix píše:Hlavne ak je to normálne auto na ŠPZ, tak tam nechaj to čo tam je = 1,6 8V... Ak vymeníš motor, tak bude problém na STK, pri predaji (prepis) a vždy to auto bude už len neoriginálne...
a já měl za to, že tenhle web už umírá
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
urcite sa vzdy najde niekto, kto ma problem s autom, a peniazeAPiK píše: a já měl za to, že tenhle web už umírá
http://www.dbilas-shop.com/advanced_sea ... +g&x=0&y=0
když od nich koupíš všechno..tak tam těch 150 koni bude.. (pokud teda delaj i na 8V)
na moji X16XEL by komplet sání s čipem od dbilas stálo cca 35000,- ...a dostal bych se na 130-140 koni...
jako bylo by super mít v autě ty koníky....ale pak vedle tebe na světlech zastaví 2.0 ... a kde je těch 35000,-??
můj názor je..že v této motorizaci se nevyplatí investovat do výkonu...dáš nehorázný peníze pro pár koní..a stejně tě spráší každý třetí auto
když od nich koupíš všechno..tak tam těch 150 koni bude.. (pokud teda delaj i na 8V)
na moji X16XEL by komplet sání s čipem od dbilas stálo cca 35000,- ...a dostal bych se na 130-140 koni...
jako bylo by super mít v autě ty koníky....ale pak vedle tebe na světlech zastaví 2.0 ... a kde je těch 35000,-??
můj názor je..že v této motorizaci se nevyplatí investovat do výkonu...dáš nehorázný peníze pro pár koní..a stejně tě spráší každý třetí auto
přesně tak... narveš do toho prachů a stejně tě přesprintuje kdejakej kombajn v tédéíčku....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
ani motor ani tuning. Prodat a koupit něco silnější.
Nejefektivnější, nejlevnější, nejméně problémové...
Nejefektivnější, nejlevnější, nejméně problémové...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2