Jo to mě tenkrát taky a proto jsem skončil u SU-8.Se SU-26 jsem vždycky skončil bez munice.
tedka si nemůžu vynachválit francouzkou arty.Tier IV-nevím jak se to jmenuje,posádka na 99%,nabiják,pohon a máte vidět jak všichni couvou.
Momentálně mám díky svátkům a upgradům 10 vozidel v garáži a řeším jak to uživit.Hellcat už je elite a čeká na peníze,franc. arty za chvilku taky,trošku mě zklamal SU-100,moc nevydrží,ještě ten top gun a bude z něj killer.
A jak se vám líbí CHINA tanky ? Mě to celkem potěšilo,zase náká zábava.Tuhle si jedu se svým Hellcatem a vidím China Stuarta,tak dostal ťafku,zbylo mu 48%,říkám si,tak se po něm otočím,nabiju a tu druhou už nerozchodí.Motalo se nás tam víc,tak jsem si nevšim toho druhýho,ten mě rozjetej nabral z boku a oba jsme šli na vrakáč
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Chápete to? No ale jestli měl těch 70km/h na tachometru tak se to dá pochopit.Jsou to celkem mrchy,malý,ale rychlý a kousavý.
Moje nicky:
Mojmec
Mojmec_CZ[PRET]-tohle je můj hlavní účet,ten druhej mám pro kámoše a děti,když se někdo staví,aby bylo s čím hrát.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)