![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
naše jednotky dostali jako první homologaci... A jde se dál s žádostí o zapsání do TP!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Upraveno cca 25-30 Oplíkú(nejen Oply),spotřeba max 0.5l nahoru bez sebemenšího problému...
Když se budu bavit ze strany člověka který si to instaluje... Mám to ve svém autě, a mám hodně kamarádú co to mají taky. Jezdím na čistý E85 bez....Stavím dům a potkávám se na stavbě s nemálo řemeslníkama. Došla řeč na E85,spousta jejich kamarádu šla do nějakého (uni) bastlu a mají problémy.... Někteří z nich navštívili náš servis s dotazem-auto cuká,skáče a nestartuje,má vysokou spotřebu,bavím se o tom že všem šla spotřeba nahoru o cca 3l a auto má problémy. Třem lidem jsem měřil lambdu OSCILOSKOPEM! a u všech byla lambda nahoře s bohatostí směsi. No a s dalšího setkání se zákazníkem mě bylo řečeno,že už to musí být v pořádku,že se potkali u Špáru na parkovišti a že mu to nastavil
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Po dalším měření oscilo... pořád bohaté...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To jsou úpravy podobné vlastní montáží,pokud se to nedělá způsobem emisí,oscilo,tak jsou vesměs problémy. Neberte to jako reklamu,mluvil jsem za lidi co si to upravili sami a mají s tím neustále problémy....