Club Cars
Club Cars
Chci se zeptat jakym zpusobem se da zaregistrovat na uvodní stranku Astra-g.cz do sekce club cars ... nebo co proto udělat
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja to chtel udelat podobne jako jsem to delal na nexiaclubu - https://www.nexiaclub.com ale Rychi rikal ze se mu to moc nezamlouva, tak vam nevim... rad bych to udelal aby to bylo funkcni, byly tam navody, postupy, rady, no myslim ze ten nexiaclub kdyby se to trosku prekopalo tak funkcne by to nemelo chybu, ale samozrejme chapu ze se to nemusi libit kazdymu...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
uz to mam v planu, parkrat za rok mam touhu vytvorit nejaky web, tak ted to bude srdecni zalezitost jako byl nexiaclub, snad jesnou budu vedet aspon tretinu veci o astre jako Vojta. PEACEJointíček píše:Novypada to ted sice lip ale tak ta stranka cos daval odkaz taky neni zas tak hrozna... hlavně že by byla funkční
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No mel by to delat nekdo kdo na to ma cas, ja sem nekdy rad ze doma sednu k pc vecer a projedu mailymanli2 píše:tak jak se rýsuje budoucnost webu
-
- Kontaktovat uživatele: