marcuspedro píše:TAk jsem to tady konečně pročetl celé. Chtěl bych jen napsat, že když jsem byl na podzim na pravidelné preventivní prohlídce a řekl jsem lékařce, že už jsem přes rok na e-cígu tak mi změnila záznam z KUŘÁK na NEKUŘÁK
Ze začátku jsem měl trošku problém se zvýšeným tlakem, ale teď už jsem v normálu. Používám většinou 18mg a ty si ještě tak z 1/3 ředím. Vyzkoušel jsem skoro všechny zde dostupné komerční systémy a nakonec jsem skončil u vatových velkých X2 a bateriový grip KIngKong ve kterém mám 3600mAh baterii 18650.
Osobně si myslím, že komunita e-kuřáků roste geometrickou řadou a brzo to bude znát i na státní kase. V sousedním Německu si toho už všimli a zkouší "nám" to nějak zarazit. On neztrácí jen tabákový průmysl a státní kasa, ale i farmaceutické firmy, které vyrábí náplasti a jiná šidítka.
Pěkný článek o tom je zde: http://www.svetecigaret.cz/e-cigareta-pusobi-zmatek/
tak ten počet bude hodně vysokej. Já to mam skoro 4 měsíce a okolo mě si to od tý doby pořídilo mraky lidí. To je kšeft jako kjáva. škoda že jsem nebyl u zrodu a nevydělal na tom jako prodejce. čím víc lidí si to pořizuje tím víc je to u lidí vidět. když jich to nemělo tolik tak to různě schovávali a čoudili za rohem a teď je to vidět skoro všude.
Tak zatím statečně s wéčkem odolávám klasickýmu kouření...... čtvrtý den bez problémů
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Musím říct, že jsem v práci zblbnul další tři kolegy a už objednali taky e cígo......
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
OP-COM k dispozici
jj, mně taky, ale nechtěl jsem to tak otevřeně napsat, abych se někoho nedotkl....
OP-COM k dispozici
Mno ja sice prokladam, ale zatim max 4 kousky denne, povetsinou, ale 1 nebo 2. Jinak panove uvedomujete si, ze zacinate mamrat jako odnauceni nekuraci ?? Ti jsou horsi jako ti co nikdy nekourili.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
Cena je dobrá a Wéčko je v pohodě, ale to F1 je trochu jiný než to co mám já. Je totiž nerozebíratelný a špatně se udržuje. Zjednodušeně řečeno kouříš to dokud to neodejde. Nemůžu posoudit jestli je to lepší nebo horší než klasika , protože jsem to nezkoušel, ale když ti Wéčko bude vyhovovat tak za asi 170kč koupíš Wéčko klasiku až tohle odejde a je to.
Tak ja do toho zkusím jít,ale jen abych to pochopil.Je špatně rozebiratelna a jak si psal a za těch 170 kaček si dokoupím nějakou blbost co si na te F1 vyměnim a bude z toho klasické ego-w.Diky za odpověď Martin
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]