Kam jezdíte do servisu v Praze a blzkém okolí
Kam jezdíte do servisu v Praze a blzkém okolí
Ahoj všem,
Astru mám pár měsíců a poprvé budu muset na kontrolu 150k km. Vzhledem k tomu že je to můj prvni Opel, tak se moc neorientuju v tom kterej servis stojí za to navštívit.
V Praze (což je pro mě aktuální) jsem našel 6 autorizovných servisů:
Srba servis
HK Partner
Autotechnik Zraly
Autovars
Asko
Auto Staiger
a pak nejaky neautorizovaný:
Pajer Servis
Auto Vít
Zatím se asi spíš z neznalosti kloním ke Staigrovi protoze to mám nejblíž a maj tam na rozdíl od jiných značkových 20% slevu na servis a díly pro auta starší 3 let.
Napište mi prosím vaše zkušenosti ať už jsou jakékoliv a nebo kam jezdíte vy ? Ja si z toho nakonec něco vyberu
Astru mám pár měsíců a poprvé budu muset na kontrolu 150k km. Vzhledem k tomu že je to můj prvni Opel, tak se moc neorientuju v tom kterej servis stojí za to navštívit.
V Praze (což je pro mě aktuální) jsem našel 6 autorizovných servisů:
Srba servis
HK Partner
Autotechnik Zraly
Autovars
Asko
Auto Staiger
a pak nejaky neautorizovaný:
Pajer Servis
Auto Vít
Zatím se asi spíš z neznalosti kloním ke Staigrovi protoze to mám nejblíž a maj tam na rozdíl od jiných značkových 20% slevu na servis a díly pro auta starší 3 let.
Napište mi prosím vaše zkušenosti ať už jsou jakékoliv a nebo kam jezdíte vy ? Ja si z toho nakonec něco vyberu
Astra G, N-Joy, Caravan, Y22DTR
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Autorizáci jsou asi nejlepší, ale ta cena za hodinu práce je děsná.Když jsem měl ještě F tak jsem byl u Víta a taky spokojenost.Tehdá měnil svody a rovnou se mě zeptal jestli origo díly(těsnění) nebo neorigo.Má na výběr podle peněženky a vyndaný díly jsem měl v kufru.Podle mě taky uměj.On je snad bejvalej Oplák servisák.
Zafira 1.8 16V – 92 kw Elegance model 2002 super metla