Doprava na letiště Ruzyně - dotaz na Pražáky
Doprava na letiště Ruzyně - dotaz na Pražáky
22.2. dojedu od nás z Moravy něco kolem 3.45 vlakem na hl. nádraží a potřebuju se dostat pokud možno bez zbytečného čekání na letiště. Když zatím vyloučím předražené pražské taxi, je nějaká jiná šance, než jet busem v 6.35, který odjíždí jako první spoj od nádraží? Nechce se mi skoro 3 hoďky obzajdovat s bezďáky v nádražní hale.
Případně jaká je u vás aktuálně cena za taxíka z hl. nádraží na letiště Ruzyně v tuto časnou ranní hodinu
Případně jaká je u vás aktuálně cena za taxíka z hl. nádraží na letiště Ruzyně v tuto časnou ranní hodinu
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
(10/1998)
- Reklama
Re: Doprava na letiště Ruzyně - dotaz na Pražáky
Na hlaváku skočíš do metra C,jednu stanici na Muzeum,tam přestoupíš na A jedeš na Dejvickou.Od tamtud autobusem 119.Celkový čas jízdy 39 minut, cena 32kč
Tágo typuju pěťo určitě
Jinak tady : http://jizdnirady.idnes.cz/praha/spojeni/
Tágo typuju pěťo určitě
Jinak tady : http://jizdnirady.idnes.cz/praha/spojeni/
Astra 1,4 16V
Ještě lepší bude, když pojede linkou "AE", která jezdí přímo z hlaváku na letiště http://www.dpp.cz/linka-ae-airport-express/. Nebo metrem dojede na Zličín a odtamtud busem č.100 na letiště
Díky za info, na idos.cz jsem samozřejmě koukal, ale jde o to, že vůbec první spoj z hl. nádraží (linka AE) jede až v těch 6.30. Počítám, že když pojedu metrem (pokud tedy po 4-té ráno jezdí), tak na Dejvické zřejmě tak brzy ráno asi taky nic nepojede...i když, dodatečně koukám na tu linku č. 119 a odjíždí odtamtud v 5.08 - tak alespoň takhle (bus č. 100 ze Zličína v 5.20, takže to je nastejno).
Ještě dotaz pro neznalce - lístek si mám koupit jaký? Myslím, abych mohl jet oběma trasama metra a případně ještě, aby to platilo na ten bus na Ruzyň a já se nemusel moc starat o shánění lístků v brzkých ranních hodinách (jak je to myšleno, těch 32 Kč?)
Ještě dotaz pro neznalce - lístek si mám koupit jaký? Myslím, abych mohl jet oběma trasama metra a případně ještě, aby to platilo na ten bus na Ruzyň a já se nemusel moc starat o shánění lístků v brzkých ranních hodinách (jak je to myšleno, těch 32 Kč?)
(10/1998)
(10/1998)
32,-kč - ti platí na 90 min. jízdy. Dá se koupit i přes mobil http://www.smsjizdenka.cz/MATicketsDPP/sms/index.do
2Majla: Díky moc za info (všem )
(10/1998)
(10/1998)
Nebo někomu pražskymu daš nakej drobak na beno a von te tam hodi ne ? Myslim jako klubak
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
rano o piatej? myslim si, ze moc sa ich nenajde
To by sice bylo ideální, ale komu by se chtělo vstávat Každopádně jsem rád, že mi poradili ten bus č. 119 (případně č. 100), protože to je mnohem lepší, než tvrdnout skoro 3 hodiny na nádraží...a navíc koukám, ta expres linka AE stojí 60 Kč a 90 min. jízdenka jen 32 Kč...ale tím nechci říct, že bych na benzín nikomu nedal - ale jak říkám, ranní vstávání je na houby a tím busem č. 119 to docela ujdesabelt píše:Nebo někomu pražskymu daš nakej drobak na beno a von te tam hodi ne ? Myslim jako klubak
(10/1998)
(10/1998)
v kolik budeš na Hlaváku a v kolik musíš být na letišti?
Na hlavní nádraží dojedeme s kámošem ve 3.45 (rychlík Excelsior) a letadlo nám letí v 8.55 - takže času kupa, měl jsem jen obavu, že budeme muset až do 6.30 tvrdnout s bezďáky na nádraží, ale ten bus č. 119 v 5.08 z Dejvické bude O.K. Ale pokud by jsi náhodou v ten vražedný čas kolem jel, rádi Ti na benál přispějeme ...ale jak říkám, netřeba to hrotit, ten bus už je v pohodě a metro na Dejvickou snad tak ráno už taky jezdí, že jo?
(10/1998)
(10/1998)