Jestli jsi je zacal kupovat od zacatku vydani, tak to uz jsi pekny kmet . Prvni cislo vyslo 20.ledna 1947.STAN.CHAD píše:Tak to já začinal se světem motorů,dokonce je mám i vyvázané.Fuj to jsem starej...
manli a tuning.... :D
- Reklama
Tak hrozné to zas není asi tak o 25 let později
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
-
- Kontaktovat uživatele:
jak ty to vis? taky sbiras od zacatku?Marky píše:Jestli jsi je zacal kupovat od zacatku vydani, tak to uz jsi pekny kmet . Prvni cislo vyslo 20.ledna 1947.STAN.CHAD píše:Tak to já začinal se světem motorů,dokonce je mám i vyvázané.Fuj to jsem starej...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
to je fajn, co jeste masMarky píše:S astrickou se o garaz nedelime, tam jiz zacina byt tesno . Ma tam moje a nekolik detskych kol, 4 svoje na leto, zebrik, stresni box, stary vysavac a regal plny Sveta motoru .xpolstarekx píše:a tak co ja vim kde bydlis
Tak mě tu máte
Hroooznej neporadek .xpolstarekx píše:to je fajn, co jeste mas
manli2> co mas proti zaujatosti SM? Ty kdybys byl nekym placeny, tak ho take nepomlouvas. Krome tech uletu se skodovkama (s tim vzdy pocitam, kdyz testuji skodovku a jeho bratry v triku) je to citelne a jak rika wlcak - pro normalniho motoristu.
-
- Kontaktovat uživatele: