Tak už je to tady

Co se jinam nehodí pište sem
Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 09 lis 2006, 10:57

Princ William píše:
Robo píše:Užívajte si skúškové !
Už nikdy sa tak dobre nebudete mať, viem presne čo vravím, sám so niekoľko desiatok skúšok preskákal a aj teraz by som sa mile rád vrátil do toho božského obdobia !!!!!!
Jediný stres - ako zvládnuť skúšku - to bolo paráda, na to sa dá celkom rýchle adaptovať a "pak to už de samo"
nervy a poradny kort kdyz nakou neudelas ani na potreti :!: :evil:
Pokud nepocitam prvni rocnik, tak se vsechny zkousky na ty tri pokusy dat daly. Mel sem ale i spolubydlu, ktery nedal 2x zapsany povinny predmet, zapsal si ho potreti (jen diky tomu ze zmenili nazev), studuje uz asi sedmy rok (jasne ze plati), ale zkousky neresi (a to ani loni ten potreti zapsany premet). Proste dycky to nak (dobre) dopadne :D
Klidne bych se zpatky vratil
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William » 09 lis 2006, 11:04

no uvidime. nak mi ta skola prestava bavit :!: :!: :!: a hlavne ta zkur.... matika to des bes :evil: (rekl bych to asi takto skoro vsechny predmety co tu mame jsou prevlecena matika :evil: (teda aspon podle me))
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 09 lis 2006, 11:19

Jo matika je hrozny svinstvo, my ji nastesti meli jen 2 roky. Nejlepsi byla mat. analyza typu definice -> veta -> dukaz. Pak uz to bylo lepsi (vetsina odbornych predmetu se da bud pochopit, nebo opsat :wink: )
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 09 lis 2006, 12:24

Princ William píše:
Robo píše:Užívajte si skúškové !
Už nikdy sa tak dobre nebudete mať, viem presne čo vravím, sám so niekoľko desiatok skúšok preskákal a aj teraz by som sa mile rád vrátil do toho božského obdobia !!!!!!
Jediný stres - ako zvládnuť skúšku - to bolo paráda, na to sa dá celkom rýchle adaptovať a "pak to už de samo"
nervy a poradny kort kdyz nakou neudelas ani na potreti :!: :evil:
a pokud te po prvnim rocniku nevylejou jako me :)
ted jsem jinde a jsem spokojenejsi nez tam :) uvidime jak prezijem prvni zkouskovy :)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Odpovědět