1. místo - Generalli ( údajně dceřiná společnost České Pojišťovny, což ví málo kdo

2. místo - Česká Pojišťovna
3. místo - Kooperativa
.....
.....
.....
Nejhůře na tom byla AXA a Slávia... Nicméně statistiky se mohly za tu dobu trochu pozměnit

To platilo jen u Allianz a musel si mít věk nad 30 let, potom pokud jsi měl aspoň jedno dítě tak to připočítávali bonus 10% jako automaticky všem nad 40let. Ale opakuji je to minulost a tobě vzhledem k věku by to stejně bylo na bačkoru.tesyno píše:takže přesto že mám 1 dítě se na ty best ceny nedostanu... no nic škoda ... ale i tak je to celkem pěkná cena... díky za předběžné info, případně se ozvu až by to bylo aktuální
jasně že umim i minikasko. Stačí ti to až ve středu? U nás jsou jarňasy, tak s klukem někde vyjedu a vyloupnu se v práci až v tu středu.Mike.S píše:maxi, zkus mi prosím spočítat povinné u generali + minikasko - jestli umíš i to minikasko ...
Jo to bylo loni, to se podepisoval takový šek na 55% a bylo to pro nové klienty. Ale teď už to neni, prostě můžu dávat plný bezškodný průběh a nemusim ověřovat. Je to stejný jako loni u Allianz.dada77 píše:zdar u te generali platí ještě ten 50 % bonus kterej ti každej rok snižujou jako mě proto jsem od nich odešel jeden rok 50 druhý rok 40 ,ale byl jsem jejich vážený klient a můj dotaz proč mi to snižujou tak mi odpověděli, vážený to byla jenom akce pro nové klinty na rok i když jsem podle smlouvy tam nic takového napsáno neměl a jestli se mi to nelíbí tak mi spětně napočítaj odečet bonusu tak ještě než se nadechla na další řeči tak jsem se tý pojistky zbavil a to šupem.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |