Poškozený zámek (někdo se mi zkoušel dostat do auta)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nakopat takovým lidem pr..le a pověsit za kule do průvanu.
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
normální šmejdi,lámal bych mu postupně prst za prstem,k tomu není co dodat,zase bud rád,že se pokoušel přes zámek a né rovnou kladivem,šutrem skrze okno.TOMHAJ píše:zlamat jim hnaty hovadum.! Co zkusit opatrne vratit zamek do normal polohy,pak zkusit jestli klic pujde strcit az nadoraz a pote se uvidi...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co me rikali tak prej asi 5000kc zamky - zadni a u ridice, jinde nejsou pokud vim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád že ti ju nechali. Známej si koupil novou audi a každou noc mu houkal alarm tak po 5 dnech ho vypl, ráno se vzbudil a autíčko fuč. Tak to je aspoň malinkatá útěcha
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to sila, myslel jsem ze se da v Brne parkovat na nekterych mistech aspon trochu bezpecne. Ale to urcite znamena parkovat daleko od domova. Ja teda nejsem primo z Brna, ale bracha tam byli, tak kdyz chci tam parkovat, mam mistecko kde je bezpecno. (teda doufam)Fathead píše:Ty jo, tak to je palba, když dám nějakých 10-15 000 za servisku, tak zámky by mě v tuhle chvíli uplně zruinovalymilosh píše:Co me rikali tak prej asi 5000kc zamky - zadni a u ridice, jinde nejsou pokud vim.
S tím mě ani nestraš, já jsem si musel vzít úvěr a mám splacenou teprv půlku. To bych byl fakt nas...ej, kdybych měl splácet prachy za něco, co už nemám. Zase si říkám, že když budou chtít auto ukrást, tak ho ukradnou, no ne?Marian píše:Buď rád že ti ju nechali. Známej si koupil novou audi a každou noc mu houkal alarm tak po 5 dnech ho vypl, ráno se vzbudil a autíčko fuč. Tak to je aspoň malinkatá útěcha
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
No ale také jsou lidé, kteří si po cestě kdo ví kam vyberou náhodné auto a rádi by se v něm jen tak projeli.... Takových případů je plno, že nějaký blbec ukradne auto, někam se s ním jen tak projede a někde ho pak nechá ( v lepším případě ho zaparkuje poblíž zpět, ale to bych se divil... ).Fathead píše: Zase si říkám, že když budou chtít auto ukrást, tak ho ukradnou, no ne?
Kdyby ho chtěl ukradnout nějaký zkušenější zloděj, tak ho samozřejmě ukradne a nějaký zámek ho nezastaví ( s větší pravděpodobností by třeba ani nešel přes zámek... ).
Sice to na**re, že máš poškozený zámek, který budeš muset stejně jednou opravit, ale 1) máš funkční dálku a 2) auto stále máš
Nám také vykradli garáž ( auto zůstalo ), vykradli auto ( auto zůstalo ), ale do třetice všeho zlého si pak to auto vzali a s dalšími 7 auty na sídlišti přes noc, takže v našem případě to obyčejný zloděj neukradl
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Z tohoto fota se mi zdá, že jasně chtěl někdo ten zámek vyškubnout ( pár aut už jsem tak viděl s vysejícím zámkem )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.