servisy Opel v BA a blízkom okolí
Re: servisy Opel v BA a blízkom okolí
Ja som bol na garančke v MH Nitre a pri samotnej výmene som bol priamo pri aute. Tú chvílu čo robil výmenu som si odstál vedla mechanika rovno v servise. Ja im tiež neverím.
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
- Reklama
OFF nejak nechapem co si chcel povedat tym 2012
jo a uz som na opelclube registrovany
EDIT: tak som skocil za chalanmi co maju nastarosti nas vozovy park, tvrdia mi ze MaH na Panonskej je najlepsi, ze v Autotrende nee ze draho... Uvidime kde mi daju lepsiu cenu... kua aj s tym... blba zaruka...
jo a uz som na opelclube registrovany
EDIT: tak som skocil za chalanmi co maju nastarosti nas vozovy park, tvrdia mi ze MaH na Panonskej je najlepsi, ze v Autotrende nee ze draho... Uvidime kde mi daju lepsiu cenu... kua aj s tym... blba zaruka...
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
tym 2012 som chcel povedat, ze uzivatel Majkl na opelclube nechodi moc na forum, resp v poslednej dobe tam nebol vobec. Cize kym by si precital tvoju spravu tak je aj 2012
-
- Kontaktovat uživatele:
to uz je koniec sveta to sa ti uz neoplati
Shemmeron aj ja mám Astru z Autotrendu. robili mi obe garančky a výmenu čelného skla. Pri garančke ti ponúknu tkzv. balík. Neber !!!!! Povedz prijímaciemu technikovi, nech ti podrobne povie z čoho ten balík pozostáva a postupne nech vyčiarkáva to, čo nechceš. Napr. kontrola batérie - suma, kontrola stieračov - suma, kontrola osvetlenia - suma. Tieto sprostosti typu stírače stírají a světla svítí povedz, nech nerobia. Aj bez toho, bude tá suma tučná. Presne nech vyznačí do počítača, t.j. do objednávky úkony, ktoré chceš dať urobiť. Našťastie mi v Autotrende neukradli z auta nič, tak hlboko hádam neklesli ale prečítaj si moju skúsenosť s výmenou čelného skla, ktorú popisujem tu na fore. Inak nečakaj, že urobia niečo navyše. Ani len ostrekovač mi nedoliali grátis, nakoľko som samozrejme nechal vyčiarknuť kontrola náplne ostrekovača. Daj vedieť ako si dopadol. Len bacha budú sa snažiť urobiť z teba somárika zatras sa.
Astra II