nováček
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček
ano přesně tak hledat hledat hledat, tím si musí projít každý nováček! Jináč VÍTAJ mezi námi...určitě se ti tu bude líbit jakmile poznáš místní
PS: auto jsi koupil výborný (né každý se mnou určitě bude sdílet stejný názor, svá léta má už za sebou, ale pořád dobrý standart )
PS: auto jsi koupil výborný (né každý se mnou určitě bude sdílet stejný názor, svá léta má už za sebou, ale pořád dobrý standart )
- Reklama
Ahoj, taky jsem tu nový, ale ještě jsem jim to neřekl Tak ať nám dupou králíci
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ještě že mám dobrej zrak....neboj dupou dupou
už věříš, že se Ti tu bude líbit?
btw: kdo je Boči?
btw: kdo je Boči?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
hoj ne
jinak APiK svoji vlastni astru nema, je jeho rodicu, a na srazy si ji vzdy tajne pujcuje, proto taky zadne foto nema
jinak APiK svoji vlastni astru nema, je jeho rodicu, a na srazy si ji vzdy tajne pujcuje, proto taky zadne foto nema
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Ahoooj, taky vítám nováčka/y A držím pěsti, ať nejsou žádné problémy, já za čtyři roky neměla ani jeden (ťuk, ťuk, ťuk), tak snad na tom budeš stejně
BMW 530xD E60
APik to jsem už někde slyšel.................Už vím, není to ta šunka a vejce v tom rosolu co se prodává v lahůdkách??
to je aspik
a vitaj
a vitaj
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
tak jak to tady sleduju bude tu dobrá parta tak to se mi tu bude líbit kdybych měl zezačátku nějaké blbé otázky tak ještě nejsem v obraze s mojím Géčkem tak se omlouvám dopředu
Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza