Pane Srsen, gratulujeme k narozeni dcery :)
- Reklama
Aby ne! Když už máte takový THE CAR Můj limit jsou 3.........další pak do kufrumilosh píše:my taky mame prvni decko, doufam ze minimalne jeste 1 kus budeSršeň píše:No je to naše prvé dieťa a podľa toho čo tu popisujete, tak mi veru do smiechu neni. Zatiaľ sú ešte v nemocnici, v deň prepustenia Lucka dostala novorodeneckú žltačku, tak si ich tam ešte nechali. Trošku je ohrozený aj zraz v Miloviciach, no veď uvidíme. Len aby sa uzdravila, to je to najdôležitejšie.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Sršeň blahoželám ti k narodeniu dcérky prajem vela zdravička šťastička a pohodových chvíl strávených v kruhu rodiny .
Mám takuto ratolesť 11mesačnú a žial s Lucinkou behám po lekároch kôli sluchu,nevedia prečo slabšie vníma (počuje )okolie
Mám takuto ratolesť 11mesačnú a žial s Lucinkou behám po lekároch kôli sluchu,nevedia prečo slabšie vníma (počuje )okolie
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
Vďaka, a aj Vám prajeme veľa veľa trpezlivosti, len nesmiete myslieť na to najhoršie a treba skúsiť aj to nemožné. Určite sa Lucka uzdraví. Veľa šťastia.Marcel píše:Sršeň blahoželám ti k narodeniu dcérky prajem vela zdravička šťastička a pohodových chvíl strávených v kruhu rodiny .
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION