Opel Insignia OPC
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Insignia OPC
chlapci nechcem vam do toho moc ryyypat ale videli ste Gcko s mv6kou? a poviem vam sedela aj dobre v tych zakrutach ked tomu nakladal nevsimol som ze by mala neak moc ine jazdne vlastnosti
- Reklama
Nevim co to auto melo za upravy a jak jezdilo. Co vim je fakt, ze i s motorem Y22DTR je Astra v podstate nerizena strela.
- kabrioletak
Já jsem čekal,že někdo nahodí ty mv6ky a nebo 3,2 s Vectry co si tam někdo dává u nás jsem to nikde neviděl,spíš v německu.Ale patřičných změn bylo provedeno i na podvozku a jiných věcí,což dá rozum.Ale originál tenhle podvozek není ten pravý ořechový na takové upravy.A musím dát za pravdu AstraDTI,já si od toho podvozku také držím odstup a nedovoluji si sním moc,nebod' to prostě není ono a to mám ještě ten sportovnější paket co se k tomu to dával.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Vectru 3,2 jsem měl chvíli jako služební (automat). Dálnice byly v pořádku, zatáčkové cesty, které mne v jiném autě bavily, byly spíš sterilní...Třeba to bylo tím automatem, větší zkušenosti s ním nemám, sice zrychlení OK, ale jako auto na zábavu mne to spíš zklamalo. Zlatá omega s C24NE.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
Nějake jine fotky nemaš chlape?Tyhle mi nepřijdou dvakrat duvěryhodne Třeba jak jste krosili na těch polnačkach atd.rad bych se podival na vic než jen nějake promo, :mrgreen:Nechce se mi hledat po netu,ale tyhle už jsem fakt někde viděl,nemužu si pomoct,nic vezlym,jen nesnašim když někdo děla z lidi voly Dej vic foto a možna Ti uvěřim
- kabrioletak
Snad nevadí že to sem hodím,ale dnes jsem se díval na tenhle test :http://news.auto.cz/roadlook/roadlook-t ... ignia.html
A musím říci,že to skřípání a pohyb přístrojovky mě opravdu překvapil a to nemile.Přesto,že insignie je svým vzhledem slušivé auto obzvlášt v combi verzi kde zád si zachovává svou šířku a nezužuje se jak tomu je u 5.dveř. tak za to spracovaní přístrojovky dávam palec dolů a aspon u mě by tohle prostě nešlo
A musím říci,že to skřípání a pohyb přístrojovky mě opravdu překvapil a to nemile.Přesto,že insignie je svým vzhledem slušivé auto obzvlášt v combi verzi kde zád si zachovává svou šířku a nezužuje se jak tomu je u 5.dveř. tak za to spracovaní přístrojovky dávam palec dolů a aspon u mě by tohle prostě nešlo
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
no to fakt hroza ked to bude mat najazdene tolko jak nase G-ecka tak sat o rozpadne asi taky pekny interier ale
To me pripomina v lete mou astru a v zime moje vrzajici sedacky.. jdu hledat topic jak opravit vzajici sedacky.. vrzajici palubovku uz jsem vzdal.. to driv prodam nez to opravim..
muzu ti nahazet jeste par fotek, ale nikde jsi je videt nemohl A auto jsem fotil jenom kdyz bylo vycisteny, takze zabahneny ho nemam nafoceny..Vojkuvka81 píše:Nějake jine fotky nemaš chlape?Tyhle mi nepřijdou dvakrat duvěryhodne Třeba jak jste krosili na těch polnačkach atd.rad bych se podival na vic než jen nějake promo, :mrgreen:Nechce se mi hledat po netu,ale tyhle už jsem fakt někde viděl,nemužu si pomoct,nic vezlym,jen nesnašim když někdo děla z lidi voly Dej vic foto a možna Ti uvěřim
proč náhodička??zovkas píše:jo a je to normálně novinářský auto
Ja vim.. to byla ironie..meli sme foto driv nez na novinkach
A je vidět, že to ani neprojeli pořádně píšou omezováč ve 250, přitom to omezovač říkalo až ve 276...
-
- Kontaktovat uživatele:
vtip.... Průměrná spotřeba: 11,4 l/100 km
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."