To si pis, ze me to nepotesilo, ale nastesti hned jsem se pustil do cisteni. Kuze by jiste pomohla, ale kdyz v aute neni tak do ni investovat nebudu. Hlavne, ze mi to dcerka nevrhla za krk, to bych asi vyskocil strechou.Sršeň píše:Tak to nepoteší Na toto je praktická koža, nepráši sa v aute a keď sa stane takáto nehoda, čo je u detí bežné, tak to jednoducho utrieš a je to v pohode.
Sezenu aspon neco z tohodle?
- Reklama
našiel som na inete toto.milosh píše:Gumova vana do kufru na caravan, zde, cena 650kc
Protiskluzova, mam to hlavne kvuli kocarku, kdyz prsi je to neocenitelny, neni tolik zasranej ten koberec pod tim
http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id/1159
Myslíž že je to to isté? Určite sa to zíde aj mne.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo melo by to byt to same, chtel jsem to taky ale sehnal jsem to levnejc a u nas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze to neni nej napad, pak tam das treba jako ja kocarek od snehu, v zime, a az to roztaje tak mi to potece pod tu vanu, to neni koser reseni...Zdeněk Lbc píše:Nejsem sice Miloš, ale prořízni otvory ve vaně a protáhni upevňovací oka z podlahy. Jednoduchý, spolehlivý. Vana by měla mít i vyznačený místa kde říznout.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No a ako si mám teraz upevniť vercajch? Nechcem aby mi to lietalo v kufri pri každej zatačke. Ináč som prekvapený prečo je v ASTRE rezerva otočená naopak, mohlo by sa tam toho veľa zmestiť. Teda aspoň zdvihák a nejaké drobotinky. No uvidím keď mi príde tá vanička, možno budem naozaj opatrne rezať.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Zdeněk Lbc