jsem debil já nebo on?

Co se jinam nehodí pište sem
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 01 zář 2006, 21:19

manli2 píše:mě sedačka nevrže to si mě s někym pleteš šprte :wink:
O.K. výhrál si :wink: .... Moudřejší ustoupí :lol: :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 01 zář 2006, 21:31

Pleshoun píše:No nevím já bych asi sáhl do přihrádky pro svoji osobní zbraň v klidu stáhnul okno a zeptal bych se ho zdvořile co potřebuje a jestli sebou má peníze na nové zrcátko jestli je na něm byť jen škrábanec...
No s timhle bych byl opatrnej. Policie pak ma vsetecne otazky typu zda jsem videl v utocnikovych rukou zbran, atd. Ja pistoli tasim teprve kdyz jsem odhodlanej okamzite strilet. Udelal jsem to zatim jednou a diky okamzite reakci utocnika (skocil z okna) jsem nevystrelil. Nastesti diky vysoce nadprumerne fyzicke kondici si vetsinou vystacim bezezbrane.

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun » 01 zář 2006, 22:08

AstraDTI píše:
Pleshoun píše:No nevím já bych asi sáhl do přihrádky pro svoji osobní zbraň v klidu stáhnul okno a zeptal bych se ho zdvořile co potřebuje a jestli sebou má peníze na nové zrcátko jestli je na něm byť jen škrábanec...
No s timhle bych byl opatrnej. Policie pak ma vsetecne otazky typu zda jsem videl v utocnikovych rukou zbran, atd. Ja pistoli tasim teprve kdyz jsem odhodlanej okamzite strilet. Udelal jsem to zatim jednou a diky okamzite reakci utocnika (skocil z okna) jsem nevystrelil. Nastesti diky vysoce nadprumerne fyzicke kondici si vetsinou vystacim bezezbrane.
Ja to pouzivam spise jako psychologickou zbran...
Ale strilim velice presne... vzhledem k me postave by asi nebyl problem uznat to jako primerenou obranu pokud by mel jen prustrel nektereho ze svalu... ale to uz jsme jinde...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 02 zář 2006, 09:30

Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 03 zář 2006, 10:36

Sršeň píše:Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
MOJE REC!!!!!!!!!!!!

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun » 03 zář 2006, 13:40

Sršeň píše:Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
Vzhledem k tomu ze mojeho stryce v podobne situaci vytahli z auta způsobili mu zraneni takoveho rozsahu ze mu museli vzit ledvinu a ujeli mu autem...
Bez nejmensich vycitek vytahuji zbran kdykoli situace tzv. smrdi a nejsem si jist zda bych byl schopen odrazit utok beze zbrane (mimochodem zbran mam prave od incidentu se strycem)
Ne nejsem labil co si neco dokazuje... ja se jen snazim prezit...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 03 zář 2006, 14:59

Pleshoun píše:
Vzhledem k tomu ze mojeho stryce v podobne situaci vytahli z auta způsobili mu zraneni takoveho rozsahu ze mu museli vzit ledvinu a ujeli mu autem...
Bez nejmensich vycitek vytahuji zbran kdykoli situace tzv. smrdi a nejsem si jist zda bych byl schopen odrazit utok beze zbrane (mimochodem zbran mam prave od incidentu se strycem)
Ne nejsem labil co si neco dokazuje... ja se jen snazim prezit...
Čo sa stalo Tvojmu strýkovi je mi veľmi ľúto, ale nemôžeš na každého kto sa priblíži k tvojmu autu a nevyzerá milo vytiahnuť zbraň. Vieš ono stačí trolinku emócií a vymikne sa to spod kontroly a máš celý život v prdeli. A to nehovorím o tom druhom, ktorý ťa chce možno iba upozorniť na zasvietené svetlá.
Ale to je len môj názor, možno keby sa to stalo mne, tak by som chodil tiež s nejakou zbraňou, kto vie. Dúfam že sa ťa môj názor nedotkol, to by som nechcel.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 03 zář 2006, 15:42

Sršeň súhlasím s tebou predsa neskončíme ako v Amerike kde sa strielaju už aj kôli zlému pohladu.aj ked uznám že svet sa mení všade ...ja mám naštastie len plynovu pištol s ktorou som si zatial vystačil.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 03 zář 2006, 16:02

Sršeň píše:Čo sa stalo Tvojmu strýkovi je mi veľmi ľúto, ale nemôžeš na každého kto sa priblíži k tvojmu autu a nevyzerá milo vytiahnuť zbraň. Vieš ono stačí trolinku emócií a vymikne sa to spod kontroly a máš celý život v prdeli. A to nehovorím o tom druhom, ktorý ťa chce možno iba upozorniť na zasvietené svetlá.
Ale to je len môj názor, možno keby sa to stalo mne, tak by som chodil tiež s nejakou zbraňou, kto vie. Dúfam že sa ťa môj názor nedotkol, to by som nechcel.
no ten kretén rozhodně nevypadal že mě chce upozornit na světla :roll:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 zář 2006, 08:56

Zigi píše:No urcite to byl nejaky kreten,bo takhle nejedna normalni clovek!
ALe jag vidim,tak tady je kazdej ozbrojenej,ale i ja nejsem pozadu,mam v prihradce (u ridice) nuz :lol: :lol:
a já v kufru pod rezervou klíč na kola :wink:

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 04 zář 2006, 10:02

Vojta píše:a já v kufru pod rezervou klíč na kola :wink:
Tak to by musel bejt hodne retardovanej, aby te nechal to vyndat :P
"Vydrzte pane, ja si jen vyhodim rezervu a vyndam tyc na kola, abych vas moh majznout po palici" :lol:
--- Astra G '98 1.4 16V ---

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 zář 2006, 14:36

to měl bejt ftip :wink:

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 04 zář 2006, 16:16

Vojta píše:to měl bejt ftip :wink:
Ja vim, to moje taky :wink: