Mimoňské Války:-)
Mimoňské Války:-)
Tak jsem přijel z mimoňe a musím říct že mě astřička potěšila.Jel jsem jen tak 4 sprinty a docela super:-)No a pár aster tam bylo uplně dokonalých "z venku"
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
naky fotky astricek? vsude vidim jen samy golfy a astra zadna, uz by to chtelo nakou do tuning magazinu, at se klub prezentuje
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
astra
(( Bohuzel jel jsem tam na rychlo a nevzal žádný fotící stroj:-(
no podle toho co bylo vidět v telce se opět našel nějakej připitej týpek,který ten celkový dojem pokazil,zbořil tam snad čtyři auta a způsobil nějaké těžké zranění,poslední dobou se tak děje snad na každé velké akci,mám pocit že když se konají akce jedné značky vozů,klubovky něco jako Milovice,tak to probíhá zcela v jiném trendu,nevím,již se to několikrát probíralo,ty megaakce asi až tak né,sice jsem se rozhodl,že se pojedu juknout příští víkend na osmou auto,moto párty do Plané u Mariánek,letiště na Kříženec ,ale jisté obavy tu jsou.
Tomu se nedá zabránit.... Vždy se najde nějaký týpek, který to pokazí a pevně doufám, že mu dají zákaz řízení mot. vozidel na nějakou dobu, ale jemu to třeba bude stejně jednopepca píše: no podle toho co bylo vidět v telce se opět našel nějakej připitej týpek,který ten celkový dojem pokazil,zbořil tam snad čtyři auta a způsobil nějaké těžké zranění,poslední dobou se tak děje snad na každé velké akci,mám pocit že když se konají akce jedné značky vozů,klubovky něco jako Milovice,tak to probíhá zcela v jiném trendu,nevím,již se to několikrát probíralo,ty megaakce asi až tak né,sice jsem se rozhodl,že se pojedu juknout příští víkend na osmou auto,moto párty do Plané u Mariánek,letiště na Kříženec ,ale jisté obavy tu jsou.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tuning
Nejhorsi je ze se proste nakalej a myslej si jaky nejsouu frajeri kdyz jezdej a delaj bordel pak to takhle dopadne
tady dyztak naky fotky
http://tuning.alptech.cz/srazy06/mimon2/index.html
http://tuning.alptech.cz/srazy06/mimon2/index.html
BMW E36 323 Touring
Savage 25
Xray T2 - Subaru Impresa / Dodge Stratus 3
Tamiya TB01 Rally - Mitsubishi Lancer EVO VII
Xray M18 - Mazda 6
Savage 25
Xray T2 - Subaru Impresa / Dodge Stratus 3
Tamiya TB01 Rally - Mitsubishi Lancer EVO VII
Xray M18 - Mazda 6