Zima se pomalu blizi, jaky doporucite pneu?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zima se pomalu blizi, jaky doporucite pneu?
Uz vybiram zimaky, letni mam docela jety, tak radsi prezuju driv a aspon budu mit vzorek
Jaky doporucite cena/kvalita? 2500kc za jednu gumu se mi fakt davat nechce a litr za jednu asi taky nebude nic moc kvalitka, asi tam hodim 15x195x60, pokud teda sezenu ty plechy
Jaky doporucite cena/kvalita? 2500kc za jednu gumu se mi fakt davat nechce a litr za jednu asi taky nebude nic moc kvalitka, asi tam hodim 15x195x60, pokud teda sezenu ty plechy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja pocitam tak nekdy koncem zari, pocatkem rijna, kdyz me do ty doby nezastavi flojdi na tech letnich , i kdyz tam vzorek jeste jakz takz je...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja vim, ze to sice nebude extra znacka, ale jsem pro znacku CONTINENTAL.
Otec na nich jezdi uz peknou radku let.... Mel je na 5 autech, na autobusu a kamionu... Nejzajimavejsi bylo, ze na autobusu se testovali MICHELIN vs. CONTINENTAL a naprosto s prehledem vydrzeli vice CONTINENTAL
Ted mame na Astre Barum Bravuris, takze uvidime, jak dlouho vydrzi
Otec na nich jezdi uz peknou radku let.... Mel je na 5 autech, na autobusu a kamionu... Nejzajimavejsi bylo, ze na autobusu se testovali MICHELIN vs. CONTINENTAL a naprosto s prehledem vydrzeli vice CONTINENTAL
Ted mame na Astre Barum Bravuris, takze uvidime, jak dlouho vydrzi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!