Astra H anketa
Re: Astra H anketa
Marky - jen pro zajímavost, které auta ve výběru podle Tvých kritérií zůstaly?
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Reklama
No prave, vim kam narazis
, za tak "malo" penez neni moc muziky
. Nejsou to zadne zazraky, ale kriteria splni novy megane grandturismo, chevrolet cruze, ale zase se tam dnes nedostanu s tim 6 kvaltem. Pak jsou jeste dalsi jako je i30cw, ktere v necem nesplni, ale v principu by se to jeste dalo.
Nechci srovnavat opel s renckem, ale uz jen to, ze jejich novy model stoji podstatne mene nez "stary" opeluv me stve. Uvidim pristi rok, treba bude H classic ono pristi rok budou ceny a vybavy zase jinde, zatim to mam jen jako nastrel.

Nechci srovnavat opel s renckem, ale uz jen to, ze jejich novy model stoji podstatne mene nez "stary" opeluv me stve. Uvidim pristi rok, treba bude H classic ono pristi rok budou ceny a vybavy zase jinde, zatim to mam jen jako nastrel.
Oni se začali prodávat myslím nedávno oproti kombi a hatchbacku.
m1lan píše:To je pravda ten sedan ju úplne super a je ich strašne máloMikal píše:Vzhledově bych chtěl Háčko, ale jedině sedana. z toho jsem uplně unešenej, jenže nejsou chechtáky
H-čko je designový propadák. Počkám na novou Astru kombajn jak se vydaří. Předek a interier je pěkný, ale pokud se jim zadek opět nepovede jdu do Alfy 159 v kombajnu.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Wladyk: Ty máš sakra vkus.

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim to je subjektivni nazor, me se H libi i kdyz uz nema takove tvary jako G, ale zase technikou to je hooodne velky skok vpred 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasně Mildo, sto lidí, sto chutí... Někdo má rád vdolky, někdo koláče... Přes všechny nedostatky nedám na Háčko dopustit, ale jsem doma v menšině, ženský mají radši supersport...

ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Janku to je zraly ale do jinyho tematu, pro tebe to je dobrej bus aspon to nebude takovej skok z "karosy" kdyz skonci sichta 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak výměna za Bobinku + doplatek?? Myslím doplatit Tobě.. 

ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN

Já už mám druhý Háčko a nemůžu na něj nic říct. Na to se dostat z bodu A do bodu B bohatě stačí. Auto se nekrade , celkem to i drží pohromadě a na to normální ježdění to bohatě stačí.
už se těším na novou Astru ale jedině zase Combi , jestli to bude stejněpěkný jako na obrázku , tak je to jasný.
Pro mě je jediná konkurence VW , Audi a s tím bych to i srovnával a v tom případě vychází OPEL pořád levněji a hlavně se nekrade , je menší pojistka , když bych volil 1,9 od Fiatu tak to i jede pěkně , tak že pro mě by to byla jasná volba.
Kia , Chevy , Renault , Peugeot a jiný pro mě neauta jsou bezcený , to už i ten OPEL má na ojetině větší cenu a zas o tolik drahej není. Hlavně na co lidi vůbec nekoukaj jsou třeba náhradní díly , utěhle značek je to někdy o 50% dražší než na Audi a to z důvodu že ty peníze se jimnějak vrátí musí když to dávaj pod cenou .
Jelikož dělám u aut , tak to vím dost dobře a není všechno co je levný zase dobrý , nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levný věci.
už se těším na novou Astru ale jedině zase Combi , jestli to bude stejněpěkný jako na obrázku , tak je to jasný.
Pro mě je jediná konkurence VW , Audi a s tím bych to i srovnával a v tom případě vychází OPEL pořád levněji a hlavně se nekrade , je menší pojistka , když bych volil 1,9 od Fiatu tak to i jede pěkně , tak že pro mě by to byla jasná volba.
Kia , Chevy , Renault , Peugeot a jiný pro mě neauta jsou bezcený , to už i ten OPEL má na ojetině větší cenu a zas o tolik drahej není. Hlavně na co lidi vůbec nekoukaj jsou třeba náhradní díly , utěhle značek je to někdy o 50% dražší než na Audi a to z důvodu že ty peníze se jimnějak vrátí musí když to dávaj pod cenou .
Jelikož dělám u aut , tak to vím dost dobře a není všechno co je levný zase dobrý , nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levný věci.
Zalezi z jakeho uhlu pohledu se na to koukas jestli ojetiny nebo novyho, protoze pokud ma clovek nove auto a zaruku cca 5 let a pak to hodi z baraku, tak ho nahradni dily moc netalci (zustatkova cena je druha vec), jinak mas pravdu opel je na nektere dily dost levnej vuci konkurenci a to je velka vyhoda.
Jinak zrovna chevyho bych se osobne nebal, urcite ne po strance kvality a servisu u nas ho treba dela AutoDobrovolny a tam bych si ho klidne koupil a vim, ze budu spokojen. Astru bych si novou taky koupil a urcite i radeji, ale classica v Gecku nechci a jestli bude Hacko classic to se uvidi, ale pokud bude z Ruska jak to zatim vypada, tak ho nechci urcite
.
Jinak zrovna chevyho bych se osobne nebal, urcite ne po strance kvality a servisu u nas ho treba dela AutoDobrovolny a tam bych si ho klidne koupil a vim, ze budu spokojen. Astru bych si novou taky koupil a urcite i radeji, ale classica v Gecku nechci a jestli bude Hacko classic to se uvidi, ale pokud bude z Ruska jak to zatim vypada, tak ho nechci urcite

souhlasím přesně s názorem zvířátka... mluvíš mi z duše chlape... už je ty penízky aby byli 

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar