ot o 14"kolech

Co se jinam nehodí pište sem
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 11 srp 2006, 23:32

Honzo, asi tak nejak, mladasove at si klido jezdej na 18x20x300, a kdo jezdi na 14" to vam muze byt u pr... vase auto to neni,ne? co zigi a podobni...???
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun » 12 srp 2006, 00:06

Ja mam sice 15" ale na plechacich asi taky nejsem IN... jde o to ze kdyz jebnu o obrubak s plechem je mi to u prdele kdyz z hlinikem tak mam oci pro plac...
Navic prachy radsi vrazim do spousty jinych veci nez jsou kola...
Proste jsem nucen pracovat a zivit se, nebydlim zadara u rodicu, nikdo me nekrmi a to jaka kola mam na aute je to posledni co me trapi...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 srp 2006, 08:48

Pleshoun píše:Ja mam sice 15" ale na plechacich asi taky nejsem IN... jde o to ze kdyz jebnu o obrubak s plechem je mi to u prdele kdyz z hlinikem tak mam oci pro plac...
Navic prachy radsi vrazim do spousty jinych veci nez jsou kola...
Proste jsem nucen pracovat a zivit se, nebydlim zadara u rodicu, nikdo me nekrmi a to jaka kola mam na aute je to posledni co me trapi...
jasna vec, stejne nejdulezitejsi sou kvalitni pneu s dobrym vzorkem 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 12 srp 2006, 14:37

milosh píše:Honzo, asi tak nejak, mladasove at si klido jezdej na 18x20x300, a kdo jezdi na 14" to vam muze byt u pr... vase auto to neni,ne? co zigi a podobni...???
Nehazej vsechny mladase do jednoho pytle :) Ja taky nejsem zadnej duchodce a je mi opravdu jedno jaky mam kola (mam plechy). Jak pises dulezity je nesetrit na gumach, ale taky nemusim mit ty nej ...

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 12 srp 2006, 16:25

AstraDTI píše:Nehazej vsechny mladase do jednoho pytle :) Ja taky nejsem zadnej duchodce a je mi opravdu jedno jaky mam kola (mam plechy). Jak pises dulezity je nesetrit na gumach, ale taky nemusim mit ty nej ...
Ja jsem taky mladas, ale rozhodne nepatrim mezi ty, co musi mit vse za kazdou cenu :!:
Co se tyce kol:
1) Zastavam se nazoru plechace na zimu a kdyz jsou penize, tak litaky na leto...
2) Jsem zastancem velikosti 15 palcu ( 14 palcu kdyz nejsou penize a 16 palcu jen na vzhledove pekne upravene auto )...
3) Nejvetsim kriteriem jsou pro me gumy... nepotrebuji platit za znacku, abych machroval, ze mam GOODYEAR apod., ale aby byli kvalitni :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Odpovědět