Pujčení příčníku?
Pujčení příčníku?
Zdravím všechny
Mám dotaz pro ostraváky neměl by někdo na pujčení přičníky na střechu od 28. června cca na 12 dní?
Mám dotaz pro ostraváky neměl by někdo na pujčení přičníky na střechu od 28. června cca na 12 dní?
- Reklama
Re: Pujčení příčníku?
Nevíte někdo, kde v Ostravě půjčit příčníky?
Chtěl bych jet na nákupy do polska. Věřím, že to bude asi poprvé a naposled co něco naložím na střechu. Proto je nechci kupovat. Díky
Chtěl bych jet na nákupy do polska. Věřím, že to bude asi poprvé a naposled co něco naložím na střechu. Proto je nechci kupovat. Díky
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
na htb příčníky mám, a nějak je nepoužívám, jsem schopný je zapůjčit
Potřebuji odvést velké krabice, tudíž box nepotřebuji. Příčníky tam půjčují jen k boxům.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Volal jsi tam? Já jsem si tam taky zařizoval půjčení a příčníky půjčí i bez boxu. Vidím že v ceníku mají napsáno nosič boxů jen k boxu, ale když jsem tam byl osobně a chtěl pouze příčníky tak nebyl problém, je fakt že sjem je chtěl na týden, ale zkus tam zavolat a domluvit se.
-
- Kontaktovat uživatele:
teď jsem psal že bych půjčil, ale koukám že máš karavan, takže to co mám já nepotřebuješ.... že Skuti
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já myslel, že mají astry stejnou šířku střechy a mezeru mezi hagusy
Ještě si zjistím, jak bude široká krabice. Třeba je nakonec ani nebudu potřebovat.
Ještě si zjistím, jak bude široká krabice. Třeba je nakonec ani nebudu potřebovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, ono jde spíš o to, že HB nemá hagusy
Moje Astrina 1,7DTi