![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Hehe, to jsme na tom skoro stejně - napřed RomanK a pak tebe - nikoho asi víc ne (zatím). Ale rád bych vyrazil na sraz.Mike.S píše:zkuste si vzpomenout, s kým jste se potkali osobně jako s vůbec prvním členem fora
u mně je to vcelku jednoduché, u mně to byl RomanK, ve stejný den jsme se "zahlédli" s Hrubostí a cca týden na to jsem se poznal osobně s RomanovCZ (kde jinde, než u RomanaK), toť zatím vše, za cca 14 u Joela rozšířím své známosti (snad
)
Nepočítám li Hříbka, kterého jsem znal ještě když jsem nevěděl ani co to astra je, tak pak jsem na tom stejně jako radoš..kupoval jsem od Cobeina kola a byl tam i GalloRadoš 92 píše:Já asi Cobeina, kupoval jsem od něj kola. Až jsem se zlekl, přišel chlap jak hora... A myslím že tam byl i Gallo, on je tam skoro furt.Ale nevybavuji si to přesně.
Já nevím, v noci jsem doma se svou ženou. Je hezčí než Cobein a Gallo. I když zase má delší vlasy..Luboš X17DTL píše:To nevíte, že tam Gallo i spí?![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |