naradie
naradie
Zdar... ake naradie ste zatial pri udrzbe resp. opravacah vasej astry potrebovali... nemyslim teraz standart ako srubovak a kombinacky!
Opel Astra G sedan 1,6 16V
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
xixi
ja som presiel na kaminka astry z toyoty a tam som nepotreboval ziadne naradie a tu zrazu po pol roku som zistil ze nemam ani hever xixi este ze je tu forum xixi. dik Pepco za upozornenie xixi. prosim vas nevie niekto aky je zavit na taznom oku????? vdaka to mi chyba xixixi
Re: xixi
srandičky?není zač,jen se divím,že to pod rezervou nemáš,tedy nevím jak to mají u vagonu,vy tam máte nějaké odkládací přihrádky,ale já to měl v takovém origoš pozdře,pod rezervou,byl tam hever,klíč na kola,tažný oko,a ta ůchytka,spona na strhávání poklic,co se týče toho závitu,to bohužel nevím,nemám jak to změřit,holt vyhrabeš pořádné šrouby z ponku a budeš zkoušet šroubovat do nárazníku jeden po druhým,nebo chctni někoho kdo to oko mákraus dusan píše:ja som presiel na kaminka astry z toyoty a tam som nepotreboval ziadne naradie a tu zrazu po pol roku som zistil ze nemam ani hever xixi este ze je tu forum xixi. dik Pepco za upozornenie xixi. prosim vas nevie niekto aky je zavit na taznom oku????? vdaka to mi chyba xixixi
-
- Kontaktovat uživatele:
oko
dik vojto to som vedel ze je tam lavy zavit ale aky priemer a stupanie.
skusim od niekoho pozicat dik za ochotu.
skusim od niekoho pozicat dik za ochotu.