KDO UMÍ KUPOVAT Z ALEGRA PL SPĚCHÁ
Re: KDO UMÍ KUPOVAT Z ALEGRA PL SPĚCHÁ
No že v minulosti-+-půl roku zpět jsi ve směnárně dostal za 1000.- czk 132 zlotých, teď to je 160zlotých.
ASTRA LA VISTA
- Reklama
no mě nešel do hlavy ten kantorgenius0011 píše:tipl bych to na směnný kurzYANEK píše:to sem nějak nepochopilCOBEIN píše:Navíc za 1000.- dnes v kantoru 160zl.!

V polsku jsou směnárny KANTOR,nevím jestli všude ale tady za čárou všechny.
ASTRA LA VISTA
Všechny jsou kantror,aspon v Gerlizu taky (PL-D čára).
Jinak ten kurz je ted super!Vem si,kdyby koruna tak razantně neoslabila.To by byl teprve kurz.
Jinak ten kurz je ted super!Vem si,kdyby koruna tak razantně neoslabila.To by byl teprve kurz.

tak ted ještě tu merivu

- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Využiji Yankovo téma a moc prosím někoho, kdo by měl možnost koupit toto na Allegru: http://www.allegro.pl/item568398411_air ... ealny.html Peníze bych poslala hned v pondělí ráno, děkuji za pomoc
BMW 530xD E60
majky.n píše:Využiji Yankovo téma a moc prosím někoho, kdo by měl možnost koupit toto na Allegru: http://www.allegro.pl/item568398411_air ... ealny.html Peníze bych poslala hned v pondělí ráno, děkuji za pomoc
není problém
OPEL
Koupě elektronů z Polského Aukra (allegro.pl)
Vím že tady je thread na téma nákupy z polska, ale určitě se bude hodit osobní zkušenost. Minulý víkend mě jen tak napadlo se kouknout na "polské aukro" allegro.pl, letmý pohled na ceny elektronů mě přikoval k obrazovce, vybral jsem tyhle. Uživatel neměl povolené zasílání do zahraničí, napsal jsem mu mou hrubou angličtinou že mám zájem a dohodli jsme se (on nejdřive odepisoval polsky což mi nedělá problém, později ještě komolenější angličtinou než je ta má
).
Platbu jsem poslal v pondělí, došla v úterý. Elektrony odeslal prodejce ve středu, přišly kvůli malému spoždění DPD "až" v pátek. A výsledek? Originální NOVÉ 16" GM elektrony zabalené z továrny v origo kartónech za 950 zlotých (5600,- Kč) + pošta jsou doma. Při pohledu do ceníku opel dílů, myslím že není co dodat a pokud se něčeho bojíte při nákupu z allegra tak není třeba (snad jen jako minimum bych u dobého prodejce viděl alespoň 50 kladných komentářů od kupujících).

Platbu jsem poslal v pondělí, došla v úterý. Elektrony odeslal prodejce ve středu, přišly kvůli malému spoždění DPD "až" v pátek. A výsledek? Originální NOVÉ 16" GM elektrony zabalené z továrny v origo kartónech za 950 zlotých (5600,- Kč) + pošta jsou doma. Při pohledu do ceníku opel dílů, myslím že není co dodat a pokud se něčeho bojíte při nákupu z allegra tak není třeba (snad jen jako minimum bych u dobého prodejce viděl alespoň 50 kladných komentářů od kupujících).
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesunul jsem to do vlákna, které se koupí věcí z allego.pl již zabývá 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
SErvus,
potrebuji zadni dil vyfuku na Astru 1,6 8V hatchback a nasel jsem tohle:
http://www.allegro.pl/item571022641_ope ... bejma.html
,ale jsem z ty polstiny divokej.Muzete to nekdo zkouknout a rict mi kolik je to celkem a jestli to umi nekdo koupit tak ,at to prijde na moji adresu do Plzne?Predem moc diky .Michal
potrebuji zadni dil vyfuku na Astru 1,6 8V hatchback a nasel jsem tohle:
http://www.allegro.pl/item571022641_ope ... bejma.html
,ale jsem z ty polstiny divokej.Muzete to nekdo zkouknout a rict mi kolik je to celkem a jestli to umi nekdo koupit tak ,at to prijde na moji adresu do Plzne?Predem moc diky .Michal
Nenašel jsem že by to posílal do zahraničí, asi by bylo nejrozumnější napsat 

- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Neumim polsky ani slovo 

Tak mu to písni česky, on tomu bude alespň trochu rozumnět 

Mobil : 602318645
Napiš co mu chceš a pošli mi to, já si s tím skusím poraditmonderka1 píše:Neumim polsky ani slovo