Aj,tak to je mi líto!Tak v Práglu na sraze!
Mi ho máme v práci nového od léta,stál bez pár tisíc mega!Je to pecka v tom dělat,vše hlídá pc a elektronika,ale oproti starému českému bobíku UNC se to nevyrovná,ten dokázal víc věcí!Já už musel,podle tý fotky jak vidíte,je to docela plac a táta tam parkuje a když mam firamáka u baráku,tak už jsem se skoro ani nevešel do dvorka,bylo tam té bílé sra.ky už moc a nebylo to anbi kam hrabat hrablem a házet ten těžkej sníh,to radši posedím hodku v bobíku a je po práci,a ještě jsem si vydělal na pivo,soused chtěl taky pohrabat!
Mám v práci good šéfa,takže se zápůjčkou není problém,máme ještě bagr zeppelin ZRH12,malej,ale stačí,tak když se naskytne melouch,půjčím na víkend nákladák nebo dodávku s platem na něj a jedu kopat,za 2 víkendy 10tis v kapse,to je v poko ne za 32h práce!
Jinak plošinu máme,Mergla s rukou,Avii s kontajnerem,který mi pomohl přes víkend,komplet jsme si uklidili mrdník po baráku(sklep,půda,kolna),zníš to,to se hodí a za pár let to stejně vyhodíš.A několik dodávek,VW,Ford a džípa Nissan pickup.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)