Moja prvá skúsenosť zo zlodejmi aneb ľudia sú s*ine !
Moja prvá skúsenosť zo zlodejmi aneb ľudia sú s*ine !
Mno odparkoval som si moju milovanú Astričku na parkovisku za obchodným domom v Malackách, že si skočím do bankomatu. Podotýkam že policajná stanica je cca 30 m vzdušnou čiarou od tohto parkoviska. Celá transakcia mohla trvať cca 10 minút a idem naspäť k autu. To že sa pomdzi autá predierajú ľudia mi divné nebolo predsa len parkovisko za obchodným domom...
Po ceste späť pozerám do speťáka a čo nevidím ocerený plast. Odparkujem doma auto pozrem bližšie a nejaký s******ý ma*or sa mi snažil rozobrať alebo čo spetné zrkadlo spolujazca (mám to v elektrike).
Našťastie sa mu to nepodarilo ale zostala mi na to táto nepekná jazva na mojej Astričke.
foto: (po rozkliknutí sa zobrazí v orig. velkosti)
Aby mu lulin odhnil až po koreň !!!
Po ceste späť pozerám do speťáka a čo nevidím ocerený plast. Odparkujem doma auto pozrem bližšie a nejaký s******ý ma*or sa mi snažil rozobrať alebo čo spetné zrkadlo spolujazca (mám to v elektrike).
Našťastie sa mu to nepodarilo ale zostala mi na to táto nepekná jazva na mojej Astričke.
foto: (po rozkliknutí sa zobrazí v orig. velkosti)
Aby mu lulin odhnil až po koreň !!!
Naposledy upravil(a) kowler dne 28 led 2009, 15:45, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moja prvá skúsenosť zo zlodejmi aneb ľudia sú svine !
TAk to na*ere, me rozbili okynko vzadu kvuli sedacce co chteli ukrast ale nastesti se nezadarilo ale skoda 2OOO
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
HM to taky na*ere tykýchto ludí by som najradšej vrr....no comment
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
ako sa vravi. najvetsia tma je pod lampou je to hrozne co je teraz za ludy co ti ukradli ???
edit: inac tie zrkadla su na pevno dost a co ja viem tak da sa dat dole iba kritka zadna v laku to je cele
edit: inac tie zrkadla su na pevno dost a co ja viem tak da sa dat dole iba kritka zadna v laku to je cele
Nemám slov... Asi tak stejné, jako mě a pár dalším Astrám u nás přes noc ukradli jen krytku na tažné oko z předního nárazníku, k čemu jim to proboha je??? Já vím, asi k tomu, k čemu ventilky na kolech Naštěstí v té době jsem neměl ještě COUPÉ nárazník, jinak by mě to asi pěkně na**alo
A jako perličku na dortu Nějaká rodinka si před pár měsíci koupila černou 5-ti dvéřovou astru ( letáček jsem samozřejmě předal ) naproti v paneláku... Když i jim ukradnuli tu krytku tažného oka, tak to neřešili a jinou nekupovali... cca měsíc na to jim ukradli kryty venkovních zrcátek ( tak si sehnali provizorně ty co potřebuji já v stejné barvě )... No a teď je tomu cca měsíc, co jsem ji tady už neviděl, tak nevím... Buď se odstěhovali a nebo jim ukradli rovnou celou Astru
A jako perličku na dortu Nějaká rodinka si před pár měsíci koupila černou 5-ti dvéřovou astru ( letáček jsem samozřejmě předal ) naproti v paneláku... Když i jim ukradnuli tu krytku tažného oka, tak to neřešili a jinou nekupovali... cca měsíc na to jim ukradli kryty venkovních zrcátek ( tak si sehnali provizorně ty co potřebuji já v stejné barvě )... No a teď je tomu cca měsíc, co jsem ji tady už neviděl, tak nevím... Buď se odstěhovali a nebo jim ukradli rovnou celou Astru
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ale tohle nejsou klasičtí zlodějíčkové jak se na prvý pohled zdá....jsou to v "normální" lidé, kteří jsou akorát líní si jít něco koupit do obchodu a dávat za to peníze..tak jednoduše jdou na nákupy na parkoviště a maj to za chvíli a zadarmo! a nebo se krade jen pro zábavu...jak jednou u nás na ulici..cca 10 aut v řadě..a všichni bez antén..... vč. mě
mno ved si rozklikni fotečky uvidiš o čo sa snažili tiež to nechapem nejaky amateryscarfacesk píše:ako sa vravi. najvetsia tma je pod lampou je to hrozne co je teraz za ludy co ti ukradli ???
new-name tusim potreboval spetak
ktovie ci to nebol on
ktovie ci to nebol on
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
-
- Kontaktovat uživatele:
Kamaráde, do toho ti někdo nacouval...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Myslím, že je to zapáčené šrubovákom alebo čím.Frydex píše:Kamaráde, do toho ti někdo nacouval...
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
ked si pozrieš foto č:1 tak je evidentné že to niekto páčil šrobovákom
Jojo, lidi sou ku*vy, co se bude shanet nekde po vrakaci nebo se ptat u opla, radsi si to ukradne. Ja prisel o tu velkou plastovou listu na patejch dverich u kombajna, to je litr+lak. Nenadelas nic, ve spojeni s lidskou lhostejnosti bud rad, ze se mu nezalibilo cely auto...
99' Astra Caravan 1.6 16V
No mne pred 2 dnami uje...ukradli puklicu z novej Astry, kym som si rano o 8:30 odskocil na postu. Bud niekomu chybala len 1, alebo viac nestihol.
Volam do Opla, ze nova cca 33 €/kus . Nasrat. Nejake prichytavanie sponami asi moc nepomoze, mozno este vygravirovanie SPZ...no to si curak pri kradnuti nemusi vsimnut a zahodi to az doma.
Asi tam dam lacaky z Tesca za 10 €/4ks, tie sa nekradnu. A to ma uz uplne presvedcilo, ze na leto kupujem ALU disky.
Sku*veny svet.
Tento biznis s puklicami, to je parada. Keby to automobilky nepredrazovali a mali tesco ceny=realna hodnota toho plastu, nikto to kradnut nebude.
http://www.kexik.sk/inzerat/predam-pukl ... aj-1504324
Odkial to asi chlapik ma???
Volam do Opla, ze nova cca 33 €/kus . Nasrat. Nejake prichytavanie sponami asi moc nepomoze, mozno este vygravirovanie SPZ...no to si curak pri kradnuti nemusi vsimnut a zahodi to az doma.
Asi tam dam lacaky z Tesca za 10 €/4ks, tie sa nekradnu. A to ma uz uplne presvedcilo, ze na leto kupujem ALU disky.
Sku*veny svet.
Tento biznis s puklicami, to je parada. Keby to automobilky nepredrazovali a mali tesco ceny=realna hodnota toho plastu, nikto to kradnut nebude.
http://www.kexik.sk/inzerat/predam-pukl ... aj-1504324
Odkial to asi chlapik ma???
Re: Moja prvá skúsenosť zo zlodejmi aneb ľudia sú s*ine !
SPiT, veď o tom to je. Keby sa tie puklice nekradli, tak by ich v Opli nikto nekupoval. Keď som preberal novú Astru koncom roka 2007, tak práve pani vo veku cca 50 rokov prišla, že asi stratila jednu puklicu a kúpila za liter novú. Nechcel som ju presviedčať, že ju asi nestratila a odvtedy sa vždy bojím v Blave pred HM o puklice. Ale neďaleko miesta, kde bývam stojí v tmavej uličke skoro opustená Astra a každé ráno idem okolo nej do roboty. Puklice - origo zatial má. V ktorom okrese ti ju zobrali ?
Astra II