jjj ja si rikal kdo to byl..... ale myslel sem si ze to ses ty,ale na me pak blikalo vic aut tak sem si rikal ze tam budou nekde policajti a nebyl........
edit: ja te videl az po posledni chvili jen sem zaregistroval jak nekdo zveda ruku.......
Shuya píše:zlata astra coupe stavajuca na Bajkalskej na krizovatke pred bytovkou kto to je?:)
tato astra je uz na predaj
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
dneska Veselíčko cca 14:00 krásná tmavěmodrá Astřička s logem Vauxhall a jinejma fajn doplňkama, rád bych se na ní podíval z blízka
dneska 13:00 na náměstí ve Žďáře a pak 13:30 u hyperkrámu nevíš kdo to byl radime?
Samothe píše:ee to já nebyl v tuhle dobu jsem spal po noční
A stojí Astra ještě vůbec tam, kde si ji zaparkoval?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Dnes přesně v poledne stříbrné coupe cabrio u opavské hypernovy a s plzeňskou značkou 3P1 81.... SEDALA TAM MLADÁ KOČKA,ale ještě před tím jsem ji dal za stěrač lístek. Měla Defendrovi stěrače.
COBEIN píše:Dnes přesně v poledne stříbrné coupe cabrio u opavské hypernovy a s plzeňskou značkou 3P1 81.... SEDALA TAM MLADÁ KOČKA,ale ještě před tím jsem ji dal za stěrač lístek. Měla Defendrovi stěrače.
COBEIN píše:Dnes přesně v poledne stříbrné coupe cabrio u opavské hypernovy a s plzeňskou značkou 3P1 81.... SEDALA TAM MLADÁ KOČKA,ale ještě před tím jsem ji dal za stěrač lístek. Měla Defendrovi stěrače.
COBEIN píše:Možná to někdo koupil a teď bude jezdit zďes. Doufám že se přihlásí....Na srazy- Mladá kočka.
A zrovna když jsem měl volno, mám teda celý týden, ale to je fuk, když tam nejsem zrovna když je tam takové fáro s kočkou. A proč chceš mladou kočku na sraz, když máš jednu doma????
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE