Tak to byl hlavní důvod proč sem kupoval vlek, už mě sr..o jakej byl v autě svinčík když se cokoliv převáželo v kufru a teď mám pokojMike.S píše:já jsem dneska svou Záfu pořádně potrápil, dělal jsem na baráku úklid (mi asi hráblo ze sluníčka nebo co) a odvezli jsme dneska spoustu bordelu. pak jsem ji asi 2 hoďky dával ve vnitř do pucu, po neděli dáme jěště myčku a konečně se mi snad podaří ji vyfotit a dát to sem na fórum
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já vozík sice mám, ale Záfa nemá tažné a tatík co má na Berlingu tažné zase nevzal ten vozík (neprkujeme ho doma ale v Hodoníně v garáži) a nevyplatilo by se jet pro vozík s pak zase s bordelem, no a Záfa tu očistu už potřebovala, posední 2 měsíce jsem na to nějak neměl čas
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Astra movie
Kamarad mel napad ze by se dalo natocit nejake videjko. Koupil si docela dobrou kameru tak jsme sli blbnout....docela drina vam povim
http://www.stream.cz/video/11/120920-astra-movie
http://www.stream.cz/video/11/120920-astra-movie
Tak to máš špatný... Moje přítelkyně by naopak u toho chtěla být a to v obou případech, jednak při natáčení a pak v Astřemanli2 píše: tohle natočit já a vidět to jeden človíček tak se mnou dosmrti nepromluvi.... ach ty ženy...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Videjko dost good, ale ta kvalita je příšerná (nevím, jestli to na streamu tak ořežou) ale je to hnus. Možná, taky aby nešla přečíst značka (RZ)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je mozny ze by nepromluvila nastesti tuto starost nemam a silnice brazdim sam
Ten zvuk? Neni problem ve svete filmu by tam sel dat treba i zvuk ferrari
Jo ta kvalita je desna to vim. Je to maximalne komprimovany format docela maly mam to i v mobilu originalni kvalita by snad sla promitat i v letnaku
Ten zvuk? Neni problem ve svete filmu by tam sel dat treba i zvuk ferrari
Jo ta kvalita je desna to vim. Je to maximalne komprimovany format docela maly mam to i v mobilu originalni kvalita by snad sla promitat i v letnaku
Jelikož jsem si dnes udělal představu, jak upravit přední nárazník, tak přemýšlím i nad mlhovkama... Rozmýšlím se nad mlhovkama z kupátka a nebo těmito ( OPC by byly asi nejdražší a mlhovkama skoro nesvítím, takže převážně pro dekoraci ):
Ptám se tedy zkušenějších, zda půjdou dát do dieselového nárazníku mlhovky z kupátka a nebo ty další? Je mě jasné že asi bez úprav to nepůjde, jde mě o to jak moc veliké úpravy by se musely provést + na kolik výjdou tyto tři různé mlhovky? Kdybych neměl diesela, tak bych to vyřešil koupí coupe nárazníku Nejvíce se mě líbí ten poslední obrázek jak je má vyřešené... Tak nějak bych to chtěl i já
Ptám se tedy zkušenějších, zda půjdou dát do dieselového nárazníku mlhovky z kupátka a nebo ty další? Je mě jasné že asi bez úprav to nepůjde, jde mě o to jak moc veliké úpravy by se musely provést + na kolik výjdou tyto tři různé mlhovky? Kdybych neměl diesela, tak bych to vyřešil koupí coupe nárazníku Nejvíce se mě líbí ten poslední obrázek jak je má vyřešené... Tak nějak bych to chtěl i já
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 03 srp 2008, 19:40, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.