Co jste uz na vasem Gcku menili?
- Princ William
no moje zase na zacatku unora oslavila 8 narozeniny od narozeni uz jen ten datum je magickej 2.2.2000 od 4.sice registrace a take ji mam uz vice jak dva roky - rijen 2005 ten cas leti. vymena prednich i zadnich desticek, baterka a agr ventil jinak vsechno spotrebni.....a take dily k oprave koupeneho auta....jinak naprosta spokojenost pak uz jen upravy
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
po kupe komplet rozvody+naplne -vymena tesnenia ol. vane 2x prve neorginal druhe orginal -hadice na chladic 2ks -zadne tlmice+ulozenie zadnych pruzin -ulozenie prednych tlmicov,capy,silenbloky ramien,tycky stabilizatora predne dosticky -zadny pravy lem strikanie+lak -zaslepenie egr- treba novy -tesnenie pod skrtiacu klapku -nove stirace -dalsia vymena olej ........................... -nove letne pneu a to nepocitam este dalsie malickosti
...
Baterku, destičky, rozvody, střední a zadní díl výfuku a asi 6 žárovek ...toť vše za skoro deset let
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
A opravy pokracuji...
motor bez vykonu - zasel jsem na tlaky a diagnoza: temer zadny tlak na 3. valci a ohle ventily.. Nevim co to mohlo zpusobit, ale opravicka za 18 tycmenu..
prkotinama jako praskle tahlo na zadnich pravych dverich a nefunkcni osvetleni palubni desky uz se nezabyvam...
Inu
Mazda 323 - 50000,-
Octavia - 110 000,-
Moje Astricka - neocenitelna
motor bez vykonu - zasel jsem na tlaky a diagnoza: temer zadny tlak na 3. valci a ohle ventily.. Nevim co to mohlo zpusobit, ale opravicka za 18 tycmenu..
prkotinama jako praskle tahlo na zadnich pravych dverich a nefunkcni osvetleni palubni desky uz se nezabyvam...
Inu
Mazda 323 - 50000,-
Octavia - 110 000,-
Moje Astricka - neocenitelna