Ahoj "astřáci"
- Reklama
- Princ William
Díky všem za přivítání a hlavně za utvrzení v tom že jsem zvolil dobře. To je ale asi tím že jsem na správném fóru že?
Kolega má fábku a myslí si že sem se zbláznil, že jdu do Astry (nejvíc mu snad vadí ten čudl na kufru, prej jako u tráboše ) No fábka byla jeho volba a taky sem mu do toho nekecal, že...
Kolega má fábku a myslí si že sem se zbláznil, že jdu do Astry (nejvíc mu snad vadí ten čudl na kufru, prej jako u tráboše ) No fábka byla jeho volba a taky sem mu do toho nekecal, že...
Vím o čem mluvíš, teď jsem jezdil 5 let ve Swiftu a když jsem v sobotu poprvé sednul do Astry, tak sem si připadal jak v prezidentskym apartmáMajla píše:Fábku nebrat. Interiér je děsně strohej a po delší jízdě mám otlačené koleno jak si ho opírám o středovej panel. Jó to v Astře, to je jiný svezeníčko
Swištík skončil sice v áčkách, ale co se spolehlivosti týče na něj nemůžu říct křivýho slova. Ale byla to trošku větší nákupní taška no
Možno Ti kolega začína závidieť Astru - Keď on kúpil novú Fábiu a teraz vidí, že za podobné peniaze budeš mať o triedu vyššie auto, navyše krajšie - potom aby mu na ňom niečo nevadilo. Postav raz Astru vedľa Fábie a uvidíš ten rozdiel Možno si v duchu uzná, že mohol radšej kúpiť poriadne auto (Astru) a nie vozítko, ako je Fábia.nene66 píše:Díky všem za přivítání a hlavně za utvrzení v tom že jsem zvolil dobře. To je ale asi tím že jsem na správném fóru že?
Ináč raz som tu na fóre čítal niečo podobné ako (skrátene):
Kúpil som si Astru, prišiel pred blok na sídlisku, a sused s Fábiou sa ma pýtal, koľko stála. Po mojej odpovedi sa chytil za hlavu a povedal - Fábiu môže kúpiť len blbý ... a ja . Možno to bude prípad aj kolegu, len Ti to nepovie
V čase, keď som kupoval ja Astru - 07/2007 boli akciove ceny áut:
- Renault Thália 1,2 - 220 000 Sk (asi najlacnejšie auto na trhu so Chevroletom Spark - a to som nechcel)
- Fábia sedan 1,2 HTP - cca 252 000 Sk (bežné auto, 1,2 - nič moc)
- Fábia combi 1,2 HTP - cca 300 000 Sk (bežné auto, 1,2 - nič moc)
- Hyunday Acent - okolo 400 000 Sk (nepáčil sa mi kórejsky dizajn)
- Astra s rodinnou sadou po zľavách 381 000 Sk
Nedá sa tu povedať, že Astra bola najdrahšia, lebo je o triedu vyššie, je 1,4, je nádherná a ten pocit pri jazde - sadne do ruky... . Takže je to neporovnateľne. Som spokojný...
Teraz sa za podobnú cenu dá kúpiť Hyundai Accent 1,5 Diesel , Citroen C4, Octávia - myslím 1,4 ( okolo 405 tis teraz je nejaká akcia). Ale zas Accent ako som písal - čistá Ázia, Citroen - nepáči sa mi interier a Astra je krajšia, Octávia??? - kradne sa, Astra je krajšia a lacnejšia s podobnou výbavou (vlastne neviem, čo má tá Octávia vo výbave - videl som len niekde reklamu)...
Prajem pekný deň a veľa spokojnosti s Astrami
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Presne tak - šiel som s Fábiou do Talianska a ten stredový panel je katastrofálny - a to mám len 182 cm. Kým som si našiel polohu, kde to tlačilo menej - bol som už hádam na pol ceste . V Astre nikde nič nezavadzia - sedí sa perfektne. Nechcel by som auto, ktorému musím nejako prispôsobovať posed na úkor môjho pohodlia...Majla píše:Fábku nebrat. Interiér je děsně strohej a po delší jízdě mám otlačené koleno jak si ho opírám o středovej panel. Jó to v Astře, to je jiný svezeníčko
Záleží aj na vodičovi. Niekomu stačí 1,4, iný potrebuje silnejšie. Pre mňa je 1,4 v momentálnej situácii úplne dostačujúce auto. Vie ísť pomaly, dokáže v mojích očiach pekne zrýchliť, je stabilná... Ak sa raz zmení a bude na iné auto, tak uvidíme, ale teraz som nadmieru spokojnýTrdlo píše:1.4 umí bejt pěkně živá, samozřejmě ne jako 1.8, ale na naše slnice rozhodně stačí.
Vítej a věz e už nebudeš chtít nic jinýho.