!!!!!!! PROSBA !!!!!!
- Reklama
jedu zítra na auto burzu do Ostravy na jeremenko tak se kouknu jestli tam nejsou
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Re: !!!!!!! PROSBA !!!!!!
milode píše:NE....mám rád rovinu a ta nebyla.....a nezajímají mě okolnosti....Trdlo píše:Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?milode píše: Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
jest-li máš rád vše na rovinu tak by tě měli zajimat i ty okolnosti,holt má takové zaměstnání a určitě to neudělal schválně a pár dní by tě určitě nezabilo,ale jak psal frydex asi bez toho tvé auto nejede,příště trochu tolerance neuškodí
Re: !!!!!!! PROSBA !!!!!!
Moudrá slova!!!!!!!!!!!!!karel440 píše:milode píše:NE....mám rád rovinu a ta nebyla.....a nezajímají mě okolnosti....Trdlo píše: Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?
jest-li máš rád vše na rovinu tak by tě měli zajimat i ty okolnosti,holt má takové zaměstnání a určitě to neudělal schválně a pár dní by tě určitě nezabilo,ale jak psal frydex asi bez toho tvé auto nejede,příště trochu tolerance neuškodí
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky po nich budu koukat, hajzlové to jsou. To musel vzít asi někdo, kdo se o to zajímá či co.... Ty kola nejdou přehlédnout! Takže oči na šťopkách!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
To Cobein:ok,promiň za tu mou unáhlenou reakci.Omlouvám se ti tady.....Trdlo píše:Milode: Vynech prosím výrazy typu n***** a podobné. Nikdo Tě neurážel, tak nebuď vulgární.
A nezlob se ale bude nás víc, co momentální Tvoji reakci vůči Cobeinovi nepobere. Spoustě lidí i tady pomohl, přesně jak napsal. A to, že něco nepošle nebo nedodá okamžitě, to se může stát každýmu, a on Ti i uvedl důvod a navís se Ti veřejně i když nemusel omluvil. To co předvádíš je chování faktickz buď malého dítěte, nebo zakomplexovanýho člověka. Tak se nad sebou trochu zamysli, než začneš někoho očerňovat.
To sebelt:beru všechny výtky,jen tu tvou ne....a ty výrazy si nech pro sebe....hlavně že mě trdlo napomene......ale ty můžeš psát co chceš....
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Škoda ,že jsi nebyl na srazu ve Střemech.....tam jsem si těch piveček dal přehršle......
Má Astra G
Má Astra G
V pohodě...chápu,že disciplína musí být a vše neuhlídáš....... já už budu hodný dědečku.... :lTrdlo píše:Milode: Sorry, že jsem nevynadal i Sebeltovi, ale nějak jsem to přehlídl, čekal jsem spíš na tvou reakci, tak text od něj jsem jen tak přelítl očima.
Jinak, jsi frajer, že jsi to uznal. Zase stoupáš vzhůru.
Má Astra G
Má Astra G
V porádku neber. . . ja sme jen řek svůj nazor už se to nemá řešit, tak to řešit nebudu ale taky oceňuji, že jsi přiznal chybu to je fér. Ja sem z Prahy takže po těh kolech moc koukat nemužu Bohužel takový kola jsem v Praze už viděl několikrát . . . ale už dávno púředtím co se to stalo. . . ale kdybych je viděl, a majitel by veděl např. o nějakém charakteristickém škrábanci nebo něco podobneho, neni problem je zblízka shlédnout Tak hodně štěstí s hledáním
- kdyby na kolech bylo neco charakteristickeho pro majitele, prosim o SZ Bůch ví jestli ten hajzl nečekuje tady forum
- kdyby na kolech bylo neco charakteristickeho pro majitele, prosim o SZ Bůch ví jestli ten hajzl nečekuje tady forum