!!!!!!! PROSBA !!!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
COBEIN

!!!!!!! PROSBA !!!!!!

Příspěvek od COBEIN » 09 kvě 2008, 22:21

Prosím všechny kteří znají kola které jsem měl na astře o pomoc po jejich nalezení. Astru jsem prodal a novému majiteli byly tyto kola zcizeny. Prosím hlavně Ostraváky a lidi z okolí kteří by snad někde tyto kola mohli poznat o informace. Za informace o pohybu těchto kol budu já i nynější majitel astry moc vděčný a informátor nebude škodný. Psal jsem že apeluji hlavně na Ostraváky protože astra byla prodána do Ostravy a tam taky kola někdo zcizil. Přikládám fotku auta i s těmi koly. Děkuji za pomoc.
Rozměr kol je 8x17,pneu Falken 225 45 R17 a značka kol je RH. Obrázek
ASTRA LA VISTA

Reklama

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

ds

Příspěvek od lukaskpd » 09 kvě 2008, 22:29

tak to fakt chudaka nasere ale nechcel by som byt na tom mieste toho co to ukradol ked sa nanho pride magora jedneho tak dufam ze ich najdete
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 09 kvě 2008, 22:39

KOLA JSOU MU -JIM MOMENTÁLNĚ NA NIC,PROTOŽE NESMONTOVALI TY PODLOŽKY KTERÉ JSOU NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ KOL. Tak se doufám někde objeví v bazaru nebo tak někde...
ASTRA LA VISTA

milode
Re: !!!!!!! PROSBA !!!!!!

Příspěvek od milode » 09 kvě 2008, 22:43

COBEIN píše:Prosím všechny kteří znají kola které jsem měl na astře o pomoc po jejich nalezení. Astru jsem prodal a novému majiteli byly tyto kola zcizeny. Prosím hlavně Ostraváky a lidi z okolí kteří by snad někde tyto kola mohli poznat o informace. Za informace o pohybu těchto kol budu já i nynější majitel astry moc vděčný a informátor nebude škodný. Psal jsem že apeluji hlavně na Ostraváky protože astra byla prodána do Ostravy a tam taky kola někdo zcizil. Přikládám fotku auta i s těmi koly. Děkuji za pomoc.
Rozměr kol je 8x17,pneu Falken 225 45 R17 a značka kol je RH. Obrázek
Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 09 kvě 2008, 23:01

milode píše: Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?
END

milode

Příspěvek od milode » 09 kvě 2008, 23:02

Trdlo píše:
milode píše: Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?
NE....mám rád rovinu a ta nebyla.....a nezajímají mě okolnosti....

Má Astra G

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 09 kvě 2008, 23:16

Co to jsou za kecy Milode?

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 09 kvě 2008, 23:18

Nevím zda to budu umět vysvětli já když Milode nechce. V inzerci jsem inzerovat odkládací desku do astry kterou Milody chtě a já mu ji slíbil. Jenže tento týden jsme měli moc práce a já jsem v pondělí sedl do náklaďáku a jel jsem dvakrát do německa. Přijel jsem až dnes večer(ani do milovic jsem nemohl jet protože to zkrátka časově nešlo) No a to plato jsem zkrátka nestihl poslat. Milody mi dnes napsal že už jej tedy nechce. Zkrátka jsem mu to nestihl poslat a on se na mně za to zlobí. Omluvil jsem se a slíbil že ho v pondělí určitě pošlu. Nechce ho a tak jsem ho znovu inzeroval. Vtom je celý zakopaný pejsek. Tak že Milody,ještě jednou se ti tady omlouvám přede všemi za to že jsem ti nestihl to plato poslat byl bych rád kdybys za to na mně nebyl naštvaný. Mám prostě takovou práci kdy někdy musím sednout a jet. Hodně lidem jsem zase díky této práci pomohl už tím že jsem třeba převezl určité zboží z jednoho konce republiky na konec druhý a to jen k kamarádství. Bez úplaty. Dobrou noc.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 09 kvě 2008, 23:20, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA

milode
Příspěvek od milode » 09 kvě 2008, 23:20

Jocker píše:Co to jsou za kecy Milode?
Neser se do něčeho o čem nevíš.Uzavřel jsem obchod a nic.....v ten samý den jsem uzavřel taky obchod.....mám pocit že Pitman chtěl krytky na kola......tak jsem mu napsal.....v pondělí je pošlu......zadara....poslal jsem je!!!!!!!Ale ten druhý obchod s Cobeinem prostě neklapl....slíbil a nic....a to nemám rád.......ano je řidič z povolání.....já byl taky,tak vím o čem to je....ale nemá slibovat,anebo když už,tak si to má zařídit.Stačí????

Má Astra G

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 10 kvě 2008, 08:44

Ahoj zhruba před pár tydny bylo to v neděli jsem poznal tvou prodanou Astru a uvedene kola ještě mala na sobě. S novým najitelem jsme Astry dost protáhli po Rudné, já ho zmerčíl a byl dost daleko, tak jsem na to šlápl a ve 160 km předjem, nechtěl jsi to nechat libit, tak hurá za mnou :D :D :D :D :D . Po těch kolech se mrknu, chodím dost často na OV auto burzu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

sabelt

Příspěvek od sabelt » 10 kvě 2008, 09:17

Milode ? promin, ale je vidět, že si nakej zakomplexovanej . . . ne jednou ti Cobein vysvetlil, že musel nahle odjet a tak neměl šansi ti to poslat, tak se z toho nemusis hned posrat, kdybys nebyl deb*l, tak uz to plato bo co si to chtel mas doma, bo by ho v pondeli poslal, ale takhle na nej budes cekat ete dýl když máš takový super ego ;) jestli ho ovšem už, to plato, nemáš . . :) Tak se nad sebou zamysli. . . Prostě mi to od tebe příde trapne jak se tu chováš ;) neznám tě, treba ne jen ty me za tohle ukamenujes ;) ale jen abys to vedel ;) mej se :)

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 10 kvě 2008, 09:40

Milode: Vynech prosím výrazy typu n***** a podobné. Nikdo Tě neurážel, tak nebuď vulgární.

A nezlob se ale bude nás víc, co momentální Tvoji reakci vůči Cobeinovi nepobere. Spoustě lidí i tady pomohl, přesně jak napsal. A to, že něco nepošle nebo nedodá okamžitě, to se může stát každýmu, a on Ti i uvedl důvod a navís se Ti veřejně i když nemusel omluvil. To co předvádíš je chování faktickz buď malého dítěte, nebo zakomplexovanýho člověka. Tak se nad sebou trochu zamysli, než začneš někoho očerňovat.
:roll:
END

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 10 kvě 2008, 09:48

No, tak ja bych řekl, že on si plato sehnal už někde jinde, a něchtěl akorát platit poštovné Cobeinovi. Trochu trapná reakce, no ale i takoví jsou mezi námi. Ono to auto totiž nedovede bez plata jezdit. Je to nezbytná součást auta asi :roll: Musí ho mít hned, teď a okamžitě... :x
Vzpamatuj se kámo.... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 10 kvě 2008, 12:09

Ach jo....

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 10 kvě 2008, 12:21

Jen by mě zajímalo co to tady všichni řešíte samé OT. a na kola pro které to bylo založeno se nějak zapomíná. :evil:

Odpovědět