Rozměr kol je 8x17,pneu Falken 225 45 R17 a značka kol je RH.
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/3182191~Obraz009.jpg)
Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchodCOBEIN píše:Prosím všechny kteří znají kola které jsem měl na astře o pomoc po jejich nalezení. Astru jsem prodal a novému majiteli byly tyto kola zcizeny. Prosím hlavně Ostraváky a lidi z okolí kteří by snad někde tyto kola mohli poznat o informace. Za informace o pohybu těchto kol budu já i nynější majitel astry moc vděčný a informátor nebude škodný. Psal jsem že apeluji hlavně na Ostraváky protože astra byla prodána do Ostravy a tam taky kola někdo zcizil. Přikládám fotku auta i s těmi koly. Děkuji za pomoc.
Rozměr kol je 8x17,pneu Falken 225 45 R17 a značka kol je RH.
Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?milode píše: Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
NE....mám rád rovinu a ta nebyla.....a nezajímají mě okolnosti....Trdlo píše:Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?milode píše: Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
Neser se do něčeho o čem nevíš.Uzavřel jsem obchod a nic.....v ten samý den jsem uzavřel taky obchod.....mám pocit že Pitman chtěl krytky na kola......tak jsem mu napsal.....v pondělí je pošlu......zadara....poslal jsem je!!!!!!!Ale ten druhý obchod s Cobeinem prostě neklapl....slíbil a nic....a to nemám rád.......ano je řidič z povolání.....já byl taky,tak vím o čem to je....ale nemá slibovat,anebo když už,tak si to má zařídit.Stačí????Jocker píše:Co to jsou za kecy Milode?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |