Zkušenost s DEPO
Zkušenost s DEPO
Takže kluci, dnes jsem byl nakupovat v AutoKelly ty zadní světla v designu N-Joy Cena za pár po slevě 1553 Kč, NO PARÁDA, nicméně vyzkoušel jsem dvě celé sady a ani jedna lampa nepasovala , takže vratka, vyplacení peněz a odjezd . Samozřejmě není to vina prodejce, ale výrobce, takže DEPO již nikdy (ale to už někteří vědí ), tímto se omlouvám těm, kteří si ode mne chtěli koupit ty originál Helly, ale bohužel, bez světel jezdit opravdu nemohu
No nemám já pech
No nemám já pech
Mobil : 602318645
- Reklama
jestli ti nedali svetla na sedan urcite nejsou jako origo, ale tvar myslim ze aspon dodrzi..ja mam cerne zadni inpro a nekdo tu psal ze je ma od Depo a sedi mu taky dobre,takze fakt nevim. firma Depo preci jen dela hodne lamp,takze zkusenost tam taky nejaka bude..treba ja mam jedno predni Hella a druhe Depo..a sviti stejne a pasuje taky
Na sedan nemají Taky jsem to v Kelly zkoušelmaxim píše:jestli ti nedali svetla na sedan urcite nejsou jako origo, ale tvar myslim ze aspon dodrzi..ja mam cerne zadni inpro a nekdo tu psal ze je ma od Depo a sedi mu taky dobre,takze fakt nevim. firma Depo preci jen dela hodne lamp,takze zkusenost tam taky nejaka bude..treba ja mam jedno predni Hella a druhe Depo..a sviti stejne a pasuje taky
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz