Pojistovna a delka likvidace

Co se jinam nehodí pište sem
smejca
Kontaktovat uživatele:

Pojistovna a delka likvidace

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 13:54

Ahoj, mam dotaz jak je limitovana pojistovna delkou vyrizovani pojistne udalosti. napr Ceska se holenba do peti dnu a trvalo ji to mesic, coz u kradeze auta beru, to je neco jineho nez odrenej blatnik. Ale udajne na to maj az pul roku. Je tohle mozne? Je to nekde nejak osetreno? Ve smlouve sem to nenasel... Prosim o Vase rady a zkusenosti.
Diky Honza
Astra ukradena :-(

Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 led 2008, 14:04

Brachovi ukradli auto a ceska platila az po nekolika mesicich. Cekaj nejak jestli se auto nahodou nenajde. Pak dostal prachy a sepsalo se neco v tom smyslu, ze pokud se auto najde, tak se nic nedeje a vyplaceny prachy mu zustanou. Jinak pri tukecu jim to fakt trva tech 5 dni.

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:06

AstraDTI píše:Brachovi ukradli auto a ceska platila az po nekolika mesicich. Cekaj nejak jestli se auto nahodou nenajde. Pak dostal prachy a sepsalo se neco v tom smyslu, ze pokud se auto najde, tak se nic nedeje a vyplaceny prachy mu zustanou. Jinak pri tukecu jim to fakt trva tech 5 dni.
Ano to je pravda s tim, z emu auto zustane. Jenze to jiz hned potom co vsechny doklady pojistovne predam ne? Tim jim jako to auto prodam. A kdyby se naslo tak bych si mohl vybrat zda penize nebo zpatky auto. Ale to ze na to maj az "nekolik" mesicu mi prijde divne a zajimalo by mne, kde to je uvedeno.

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 led 2008, 14:09

Jestli se nepletu tak je to otazka Policie, ta to nejak musi prosetrit.

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:12

Česká to má do 5 dnů od dodání všech podkladů né od nahlášení což ti zvládne většina pojišťoven, je to jen chytlavá reklama :wink: ...v povinném ručení má pojišťovna 90 dnů na ukončení šetření, to ovšem neznamená, že ti peníze vyplatí. Vždy to záleží jestli má všechny podklady aby mohli pojistnou událost ukončit. U krádeže čeká na konečnou relaci policie kde jim cajti napíšou, že daný případ odkládají a poté pojišťovna vyplatí peníze. Tím se stává ukradené vozidlo majetkem pojišťovny a v případě že se najde s ním může nakládat jak chce...

Melodie

Příspěvek od Melodie » 24 led 2008, 14:16

Dělám u český poj.. Možný to je, protože u odcizení je potřeba k uzavření usnesení od policie, že vozidlo nebylo nalezeno. Co se týče bouraček...když je jasný viník, je to rychlovka, ale pokud není prokázaný, tak samozřejmě neplníme.
Astra G a Tigra Rio Verde

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:16

No ja jsem papir od policie predal pred mesicem vcetne vsech papiru co chteli. Cili to trvalo mesic...ale uz snad dele to trvat nemohlo ne, kdyz meli vsechny papiry

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 led 2008, 14:16

Kazdopadne plati bezne do 5-ti dnu od nahlaseni (nekolik pripadu) :wink: Tim nechci ceskou nejak obhajovat, sam jsem u pojistovny Uniqa.
Naposledy upravil(a) AstraDTI dne 24 led 2008, 14:17, celkem upraveno 1 x.

Melodie

Příspěvek od Melodie » 24 led 2008, 14:17

Máš to u nás? jestli jo, pošli mi do SZ číslo PU, já se ti na to mrknu.
Astra G a Tigra Rio Verde

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:18

ale furt mi nikdo neodpovedel zda je nekdo zakotveno kolik to muze maximalne trvat od predani vsech podkladu a papiru policie o odlozeni pripadu. :D

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:19

Melodie píše:Máš to u nás? jestli jo, pošli mi do SZ číslo PU, já se ti na to mrknu.
V pohode ja uz to mam vyrizene, dneska mi prisli penize. Jen mi pojistovak rekl, ze mu mam dat neco do kapsy za to ze to vyridil do mesice a netrvalo mu to pul roku....a me se to nezda. A mam to u ceske :-)

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:28

AstraDTI píše:Kazdopadne plati bezne do 5-ti dnu od nahlaseni (nekolik pripadu) :wink: Tim nechci ceskou nejak obhajovat, sam jsem u pojistovny Uniqa.
No pokud jim nedáš všechny podklady stejně ti to neudělaj do 5 dnů to se klidně budu hádat..záleží co za podklady chtějí :lol: Dělam u ČSOB a když budu mít v den nahlášení vše máš to zítra vyplacený taky :wink: a myslím že u většiny pojišťoven...nic proti český kolego z český 8)

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 24 led 2008, 14:29

smejca píše:
Melodie píše:Máš to u nás? jestli jo, pošli mi do SZ číslo PU, já se ti na to mrknu.
V pohode ja uz to mam vyrizene, dneska mi prisli penize. Jen mi pojistovak rekl, ze mu mam dat neco do kapsy za to ze to vyridil do mesice a netrvalo mu to pul roku....a me se to nezda. A mam to u ceske :-)
Tak to je másér likvidátor že si řekl o úplatek :lol: asi něco dělám špatně :twisted:

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 24 led 2008, 14:31

Cidla píše:
smejca píše:
Tak to je másér likvidátor že si řekl o úplatek :lol: asi něco dělám špatně :twisted:
rekl a ne malej. jen mam strach, ze kdyz mu nezaplatim tak az mi priste neco provedou s autem tak me neco provede a dostanu malo...

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 24 led 2008, 14:33

Pro me je dulezity abych se o nic nestaral a vyridili mi to vometaci ... Coz v pripade cesky i te uniqy plati z moji zkusenosti 8)

Odpovědět