Kluc zapalovania
Kluc zapalovania
Neviete ako premastit kluc zapalovania - strasne tazko sa otaca. Skusal som dovnutra nastriekat silikon ale nepomohlo. Ked je chladno este to ide, ale teraz ked je vnutri okolo 30 st. to znervoznuje.
ASTRA G caravan 1.7DTI (Y17DT) 2002.
- Reklama
TAk to se taky přidám, mě se buď nezamkne volant nebo tam pak nedostanu klíč, ale pomohla mi na chvíli vazelina ve spreji co mam na zamky a panty
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
Taky jsem měl podobnej problémek, šlo to ztuha. Ale nechával jsem si dělat novej klíč, tak jsem tomu zámečníkovy řek, že to jde ztuha, jesti už není ošoupanej a on do toho sed, zkusil, udělal o maloučko větší zoubky, pak to doladil a funguje bez problému, zastrčim a lehce otočim.
Jinak podobné problémy z klíčema, které se ošoupou má docela dost aut, třeba Peugeot Partner, tam klíč vydrží asi tak dva roky, u Nissana vydržel tři, pak s ním nešlo ani zamykat, ani nic.
Jinak podobné problémy z klíčema, které se ošoupou má docela dost aut, třeba Peugeot Partner, tam klíč vydrží asi tak dva roky, u Nissana vydržel tři, pak s ním nešlo ani zamykat, ani nic.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
já koupil novou (i s autem )Pipóch píše:Promazání spínačky pomůže na nějaký čas, pokud je ale v háji bude dřít pořád a častěji, až se sekne úplně Pak už jen nová. Nejčastěji se to stává při vyšších teplotách.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz