Prázdné počítadlo km!
Prázdné počítadlo km!
Nevíte někdo, co se stalo, když mi začlo počítadlo km (aktuálních i celkových) napřed napůl mizet - různé půl číslice, ale po zhruba 5 min. jízdy OK. Teď už je prázdno zcela, ale podsvícené je, ale až tak po dobrých 15km naběhne kousek číslic v celkových, aktualní ukazuje stále -/- , pak pomalu nabíhají nesmysly, až opravdu po dlouhé jízdě HEUREKA celkové poč. i aktuální v pořádku.
Po odstavení auta a jízdě po delší době se situace opakuje.
Díky za info.
Po odstavení auta a jízdě po delší době se situace opakuje.
Díky za info.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
Myslím že sa to už niekde na fóre preberalo. Skús pohľadať. Zdá sa mi že problém sa vyriešil odpojením a opätovným pripojením batérie, ale nie som si istý.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
jj.. odpoj baterku a za chvíli zapoj... bude to vončo... resetni to a bude to nejspíš OK
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak nic, pánové. Navzdory některým supr návodům a komentářům - např. Rados 92 se po odpojení a znovu zapojení baterky nic nestalo. Škoda, jen takové opravy by se mi líbily
Pořád to po chvíli hlásí nahoře - -. - a dole začíná 1--- -- Tak nějak. Kašlu na to. Budu si domýšlet.
I tak díky
Pořád to po chvíli hlásí nahoře - -. - a dole začíná 1--- -- Tak nějak. Kašlu na to. Budu si domýšlet.
I tak díky
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Tak už mě napadá snad jen nemožné. Zkus reset INSP. Nic tím nezkakzíš, ale zřejmě ani nezískáš.
https://www.astra-g.cz/forum////viewtopi ... 131#143130
https://www.astra-g.cz/forum////viewtopi ... 131#143130
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak něco na tom bude. Sem si teď všim, že jak už začínám topit, tak nabíhá display rychlej, ale stále s něčím jako - - - - - a nahoře - -.- Něco s tou teplotou v interiéru to bude.Milans píše:mal som podobny problem, riadne to svietilo az po zohriati interieru...
No, jak se bude provádět montage modulu PP do TIDu na ten supr PC , tak to tam mehanik nějak prošťourá.