Nesvietia budiky, Skrat??
Nesvietia budiky, Skrat??
Menil som ziarovku vzadu, co osvetluje SPZ, ako som sa s tym babral ti dva drotiky co su tam sa dotkli seba zrejme a trosku to zaiskrylo..
teraz mi to uz vobec nesvieti, ziarovka je dobra..
najhorsie je vsak, ze mi prestalo aj svietit podsvietenie budikov vo vnutri v aute ako aj cely stredovy panel.. aj ked to nechapem, lebo displey aj radio svietia dokonca aj podsvitenie km..
please pomozte mi co s tym, je to nejaka poistka vypalena alebo??
teraz mi to uz vobec nesvieti, ziarovka je dobra..
najhorsie je vsak, ze mi prestalo aj svietit podsvietenie budikov vo vnutri v aute ako aj cely stredovy panel.. aj ked to nechapem, lebo displey aj radio svietia dokonca aj podsvitenie km..
please pomozte mi co s tym, je to nejaka poistka vypalena alebo??
- Reklama
nejsem elektrikář ale když někde něco zkratuju tak mi zpravidla bouchne nějaká pojístka... ...kontroloval si je?
manuál máš tady pokud se ti ho nechce hledat po bytě a je to strana 210...
manuál máš tady pokud se ti ho nechce hledat po bytě a je to strana 210...
ok, je to tak ako si npisal.. pozrel som to a aj na tej scheme sa mi to zhoduje s parkovackami tak som ich skusil vymenit za dobre, ale nic z toho vymena nepomohla.. predne parkovacky idu, zadne co osvetluje spz vsak nie.. no a naviac ani podsvitenie budikov stale nejde
nechapem co s tym.. co mam este kuknut, poradte
nechapem co s tym.. co mam este kuknut, poradte
tu intenzitu budikov mam nastavenu na maxime.. v tom to urcite nieje..
poistky som som pozrel myslim ze vsetky, teda aspon tie co su tam dole pod volantom.. neviem ci su nejake pod kapotou pri motore.. ale s tymi sa nechcem velmi babrat radsej..
v kazdom pripade mi nesvieti osvetlenie spz, podsvietenie budikov a stredoveho panelu (radio, dispeley a km vsak idu) a naviac mi nebzuci bzuciak ked mam zapnute svetla pri vypnutom motore som zistil akurat..
fakt netusim co to moze byt, zeby predsa len poistka nejaka?
poistky som som pozrel myslim ze vsetky, teda aspon tie co su tam dole pod volantom.. neviem ci su nejake pod kapotou pri motore.. ale s tymi sa nechcem velmi babrat radsej..
v kazdom pripade mi nesvieti osvetlenie spz, podsvietenie budikov a stredoveho panelu (radio, dispeley a km vsak idu) a naviac mi nebzuci bzuciak ked mam zapnute svetla pri vypnutom motore som zistil akurat..
fakt netusim co to moze byt, zeby predsa len poistka nejaka?
Tak pozor, pojistek, co se tvarej OK a pritom jsou spaleny sem uz nekolik videl. Takze nejlip propisknout jednu po druhy nebo proste s jednou zdravou udelat kolecko po pojistkovce.
A me se stalo neco podobnyho ted v patek, kdyz jsem resil problem s rychle blikajicima blinkrama, pridal jsem paralelne k prednim blinkrum jeste jednu zarovku, nikde zadnej velkej zkrat nebo jiskry a prestalo cvakat relatko co to ridi, ale kontrolky v budikach blikaly dal. A mel jsem vypalenou cesticku v multi timeru v pojistkovce. Ale ze by ridila osvetleni SPZ, to asi ne e...
A me se stalo neco podobnyho ted v patek, kdyz jsem resil problem s rychle blikajicima blinkrama, pridal jsem paralelne k prednim blinkrum jeste jednu zarovku, nikde zadnej velkej zkrat nebo jiskry a prestalo cvakat relatko co to ridi, ale kontrolky v budikach blikaly dal. A mel jsem vypalenou cesticku v multi timeru v pojistkovce. Ale ze by ridila osvetleni SPZ, to asi ne e...
99' Astra Caravan 1.6 16V
Tak uz to mam aj ja
Nazdarte, aj ja mam po "odbornej manipulacii" pri vymene osvetlenia SPZ nefunkcne podsvietenie pristrojovky, hmlovky a bzuciak. A zda sa mi,ze nejde ani vyskovo nastavit svetla. Co sa dal som pokontroloval,ale nic.Mozete poradit? diky
Re: Nesvietia budiky, Skrat??
zdravim mám tento isty problem nejdemi podsvietenie,hmlovky,bzučiak najde sa niekto kto by my to objasnil v čom je problem dakujem