1,6 CNG,je to 1,6 benzin + original namontovany zemni plyn od Opel:-) a jak bys to videl s tim Tempomatem?Vojta píše:nevim co to je 1.6CNG.....řikám ž epokud to má originální navigaci tak to musí mít palubní počítač - na beton
Tempomat Z16YNG
- Reklama
kód motoru! todle neni kod motorutomazavr píše:Nasel jsem jen toto:Vojta píše:já mam v katalogu jenom Z16YNG, napiš mi přesnej kod motoru z TP, pokud začíná Z tak by to mělo jít
t98monocab/cng
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Typ motoru
Tak si predstav,ze na velkem technickem to neni,je to pouze v certifikatu komformity,takze Z16yng:-)Vojta píše:kód motoru! todle neni kod motorutomazavr píše:Nasel jsem jen toto:Vojta píše:já mam v katalogu jenom Z16YNG, napiš mi přesnej kod motoru z TP, pokud začíná Z tak by to mělo jít
t98monocab/cng
Ještě jednou
Zdravím,Vojta píše:jít by to mělo ale jak už řikám po stodevadesátý nejdřív se podivej k páčce blinkru jestli tam je někde svorkovnice
tak páčku jsem koupil 400kč až minulý týden:-(
1.mám to povolené v řj 300kč
2.chybi mi spojkové čidlo:a)nemůžu najít kabely k tomuto čidlu
b)nevíš nakolik tak vyjde?
3.pokud to má napojené na opeltech2,tak mu při zmáčnutí jakkéhokoliv tlačítka nic nereaguje.Myslíš,že je špatná páčka?
4.už jsem vyřízenej:-( a miliony kilometrů najeto+mraky času v pr...
Strašně ti budu vděčný když mi na to zkusíš odpovět.Dle předchozích info si myslím,že je to pro Tebe brnkačka:-)
Děkuji Ti moc...